Negyedszer is férjhez megy Jennifer Lopez
2021-11-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem érdekli a sok csalódás és a tönkrement házasságai sem, újra esküvőre készül Jennifer Lopez. Az amerikai popdíva április óta alkot újra párt régi szerelmével, a színész Ben Affleckkel és a kapcsolatuk komolyra fordult.

Olyannyira, hogy a Today című lap információi szerint hamarosan kimondják egymásnak a boldogító igent. J.Lo kijelentette, reménykedik benne, hogy összejön számára is egy boldog házasság, még akkor is, ha háromszor már elvált és több jegyessége is felbomlott.

– Tudom, hogy vár rám a boldogság. Hiszek a házasságban – jelentette ki Jennifer Lopez. – Voltak hullámvölgyek és kudarcok is a párkapcsolataimban, de a múltból tanulni kell. Követtem el hibákat, de büszke vagyok arra, ahová emberként anyaként és művészként eljutottam. Ma már nevetek a korábbi baklövéseimen és tudom, ezek nem befolyásolják a jövőt.

J. Lo annak kapcsán mesélt magánéletéről, hogy a hamarosan megjelenő Marry me (Vegyél el) című filmjében többször elvált énekest alakít. Ebben van tapasztalata, hiszen először 1997-ben ment férjhez, a színész Ojani Noához, ám egy év múlva elváltak.

 

Utána a koreográfus Chris Judd volt a férje 2001 és 2003 között.A harmadik frigye is zátonyra futott az énekes Marc Anthonyval, vele tovább bírták, 2004 és 2014 között voltak házasok.

 

Menyasszony is többször volt, hiszen Ben Affleck 2002-ben jegyezte el, ám 2004-ben szakítottak. Legutóbb pedig a baseballsztár Alex Rordiguez volt a vőlegénye 2017-től négy évig.

Úgy tűnik, a sok szakítás nem vette el a kedvét, és Affleckkel révbe érhetnek.

– Jövőre meglesz az álomesküvő. Már együtt élnek és boldogok, semmi akadálya, hogy összeházasodjanak. Tökéletes a harmónia közöttük, nem kell tartaniuk attól, kudarcra lenne ítélve a kapcsolatuk. Már az eljegyzésre készülnek – nyilatkozta egy bennfentes Page Six riportjában.

Lopez párját, Ben Afflecket eddig kevesebb kudarc érte a házasság terén. Ő egyszer volt nős, 2005-től 2018-ig volt a szintén színész Jennifer Garner a felesége. J.Lón kívül a mozicsillag Gwyneth Paltroval is járt, legutóbb pedig az új Bond-lány Ana de Armas volt a barátnője, vele januárban szakítottak.

Forrás: Blikk