Monoki Lehel és Gyenesei Leila először nyilatkoztak a kapcsolatukról
2022-03-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Monoki Lehel és Gyenesei Leila eddig óvta a magánéletét a nyilvánosság elől, ám most először meséltek a kapcsolatukról. Nem könnyű időket élnek, hiszen a műsorvezető már tavaly év végén kiutazott Dominikára az Exatlon All Star forgatásai miatt, szerelme pedig Magyarországon maradt.

„Ez mindkettőnk számára egy szakmai kihívásokkal teli időszak, amiben számíthatunk egymásra, támaszkodhatunk a másikra, és ez nagyon megnyugtató érzés. Az édesanyja és a nagymamája mellett én vagyok a legnagyobb rajongója, napjában többször is elmondom neki, hogy mennyire büszke vagyok rá. A kissé szarkasztikus, csipkelődő humorát imádom, és úgy látom, hogy nagyon jól áll neki az Exatlon. Nem szerepet játszik, valóban ilyen, saját magát adja” – árulta el a Story magazinnak a volt öttusázó, majd hozzátette: többször is beszélnek telefonon, így szinte együtt élnek még akkor is, amikor egy óceán választja el őket. Úgy gondolják, ez nem egy beláthatatlan ideig tartó távollét, ezért kitartanak egymás mellett.

Nemrég az olimpikonnak lehetősége volt arra, hogy meglátogassa a párját a Karib-térségben. Lehel elképesztően örült, hogy újra átkarolhatta a szerelmét. Édesanyja, illetve Leila kislánya, Mimi is kiment hozzá, ami pozitív löketet adott a munkájának is, mivel már nagyon hiányoztak neki a szerettei.

„A forgatásmentes napokon együtt fedeztük fel Dominikát, vagy csak kiültünk a Karib-tenger partjára és beszélgettünk. Egy-egy megterhelő nap után velük tudtam igazán feltöltődni. Leilával mindketten nagyon racionális és céltudatos emberek vagyunk. Ő persze, érzelmesebb, mint én, de így egészítjük ki egymást. Az értékrendünk, az érdeklődési körünk megegyezik. Számos közös pont van az életünkben, például a munkánk és a sport iránt érzett szenvedélyünk. És talán az a legfontosabb, hogy érdekel minket a másik. Ha például történik valami az életünkben, azt elsőként egymással osztjuk meg” – jelentette ki a műsorvezető.

A magánéletben és a munkában is egymás támaszai, hiszen mindketten az Arena4 sporttelevíziónál dolgoznak, ahonnan Lehel pár hónapnyi „kimenőt” kapott az Exatlon miatt. Ebben az időszakban pedig a műsorai egy részét Leila vette át a csatornánál.

"Ismerjük egymás rezdüléseit, és látjuk, hogy a másik mikor milyen helyzetben érzi magát komfortosan. Azt is tudjuk, mikor mire van szüksége a társunknak, odafigyelünk egymásra. Az életünk ilyen formában is összeér, nem csupán hétköznapi dolgokról beszélgetünk, hanem a szakmai életünket is teljes mértékben megosztjuk egymással"– derült ki kettejük kapcsolatáról.

Forrás: Blikk