Miért dobtam el végleg a borotvát?
2017-02-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló >
2017 a szőrmentesség éve!


Tavaly fejben már megszületett a döntés, de csak az idei év elején szántam rá magam, véglegesen!

Az örökös borotválás állandó bőrirritációt okozott, az időpazarlásról nem is beszélve… Nem csoda, hogy előbb- utóbb minden női társam megelégeli a folyamatos szenvedést.

Akár nyaralásról, akár csak egy hétvégi kiruccanásról volt szó, mindig előre kellett gondolkodnom, mikor es hogyan oldjam meg a szőrtelenítést!?

Rengeteg szakmai cikket olvastam a témával kapcsolatban, megkérdeztem a kozmetikusomat is, szóval tényleg alaposan utánajártam a manapság divatos kezeléseknek és a végleges szőrtelenítés mellett tettem le a voksomat, ezen belül is az IPL-CMP technológiát választottam, mely villanófény segítségével írtja ki a nem kívánatos szőrszálakat és szabadít meg az állandó szőrtüszőgyulladástól!

Mi alapján választottam szalont?

Nos, nem mondom, hogy egyszerűen ment, hiszen széles a választék. Az én szempontjaim a következők voltak: barátságos környezet, profizmus, kedvesség, rugalmasság és nem utolsó sorban az árlista.

Ezek alapján ugyancsak szűkült a listám, de pár telefonhívás után már tudtam, hogy megtaláltam a számomra tökéletes szalont!

Amit tapasztaltam:

Nagyjából 9 alkalomra volt szükségem egy teljes láb, hónalj, intim terület végleges szőrtelenítéséhez. A kezeléseket 6 hetes időközönként ismételtük meg.

Az első alkalommal részletes tájékoztatást kaptam a kezelés pontos mentéről előtte-utána szőrtelenítésről. Ennyi alkalom után biztosan állíthatom, hogy tényleg fájdalommentes – igen, még az intim részen sem éreztem fájdalmat!!-

Az alkalmak nem tartottak tovább 1 óránál, hát nem megéri időben is!?

A kezelés sorozat végére a szőreim közel 100%-tól megszabadultam és ha a természet is úgy akarja, 3-5 évente visszalátogatok 1-1 szinten tartó kezelésre!

Személyes érveim a villanófény mellett:  • Gyors és hatékony eljárás

  • abszolút költségkímélő, megfizethető áron van

  • sokkal szebb lett a bőröm, megszűnt minden szőr benövésem

  • szakszerű, képzett kozmetikus végezte a kezeléseketVégezetül pedig, hihetetlenül hálás vagyok, hogy végre nem kell aggódnom a szőrtelenítés miatt, bátran mehetek (bármikor) strandra, kirándulni..stb. Visszanyertem ezáltal az önbizalmamat is, nem kell a benőtt szőrök miatt sem szégyenkeznem! És nem utolsó sorban: a kozmetikusom sem vette rossz néven, hogy nem gyantáztatok többé! :)

Tiszta szívvel ajánlom minden sorstársamnak az IPL-CMP villanófényes szőrtelenítést!

Hiszen megoldást jelent az összes szőr problémánkra!

Az én választásom a ProfesSzőr Orvosesztétikai hálózatra esett, hiszen országszinten piacvezetők és minden nagyobb városban van szalonjuk!


<