Menthetetlen Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata
2021-01-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Máris abbahagyta a párterápiára járást Kim Kardashian és Kanye West, a híresztelések szerint a rapper egyre sürgetőbbnek tartja, hogy elváljon a Keeping Up With The Kardashians sztárjától.

Úgy tűnik, nem volt hatásos a párterápia Kim Kardashian és Kanye West számára! A People magazin legalábbis úgy értesült, hogy az amerikai rapper megelégelte, hogy mintegy utolsó esélyt adva kapcsolatuknak, házassági tanácsadásra járjanak, s újra egyeztet azokkal a befolyásos ügyvédekkel, akiket a válási procedúra lebonyolítása miatt fogadott fel. Egyértelmű jelét adva annak, nem húzná tovább az időt - írja a The Sun.

"Bár megpróbálkoztak a párterápiával, hogy rendbehozzák kapcsolatukat, Kanye a héten ismét összeül az ügyvédjeivel. Hamarabb elintézhetik a válást, mint bárki gondolná" - magyarázta egy bennfentes, aki szerint a válókeresetet egyelőre egyik fél sem adta be.

"Hogy még nem adták be a válókeresetet és hogy ezzel cseppet sem sietnek, annyit jelent, hogy Kim már teljesen megszokta a Kanye nélküli életet, hiszen külön élnek, mintha már tavaly elváltak volna" - tette hozzá az informátor.

Forrás: Blikk