Megszületett Kollányi Zsuzsi harmadik kisfia
2020-10-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy nehézséggel teli ikerterhesség után igazi felszabadulásként élte meg Kollányi Zsuzsi a második terhességét, amely szinte tökéletesen a forgatókönyv szerint alakult.

Az énekesnő a HOT! magazinnak mesélt a várandósságáról, mint mondta, egy teljesen új élmény volt számára az elmúlt kilenc hónap. – Bencével és Bálinttal nem volt könnyű, de szerintem ikrekkel senkinek sem egyszerű az élet! – kezdte nevetve, hozzátéve: a legfurcsább számára az volt, hogy most nem kellett hetente ultrahangra járnia.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,


Zsuzsi azon szerencsések egyike, akinek nem voltak igazi rosszullétei egyik várandóssága alatt sem, többnyire csak émelygett és szédült az első trimeszterben, a hatodik hónapban azonban ő is rettenetesen kívánós lett: előszőr a rántott gombáért és a sajtért, majd a gyümölcslevesért volt teljesen megőrülve.

Az énekesnő eredetileg szeptember 22-ére volt kiírva, ám a kisfiú úgy döntött, egy kicsit még élvezi az anyaméh kényelmességét. Zsuzsi mindenképp természetes úton szerette volna világrahozni a gyermekét, így a kisfiú, aki a Bogdán nevet kapta, végül hat nappal később, szeptember 28-án reggel 5 óra 28 perckor érkezett a világra 4 kilóval és 57 centivel.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,


 „Sokkal nehezebb volt mint a császár, de minden pillanat maga volt a csoda. A férjem, Attila végig ott volt mellettem, igazi támogató társként küzdött velem a szülőszobában, de aztán hazaküldtem, hogy az ikrekkel legyen. Amikor megláttam a kicsit, azt gondoltam, hogy minden óra megérte, amit vajúdással töltöttem. Csodálatos kis baba, nem bírok betelni vele, ráadásul annyira édes húsos kis feneke van!” – mesélte az énekesnő a lapnak.

Zsuzsi gyerekei, a kétéves Bence és Bálint már nagyon várták kisöccsük érkezését, Bogdánnak hívták édesanyjuk pocakját, egy közös kis beszélgetés során pedig kiderült az is, hogy a fiúk ilyen korban még emlékeznek az anyaméhben töltött időszakra is. A pár terve a jövőre tekintve az, hogy akárcsak az ikreknél, most is közösen küzdjenek meg a szülői feladatokkal, pandémia ide vagy oda.

Forrás: Blikk