Meghan Markle botrányhős édesapja üzent kisunokájának
2019-05-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Thomas Markle és Meghan Markle testvére is örvendtek azon hír hallatán, hogy hétfőn megszületett a hercegi pár első gyermeke.

– Örülök, hogy a baba és az anyuka is jól vannak – nyilatkozta a The Sunnak az nagypapa, aki büszkeségét fejezte ki a lapnak.

Meghan Markle

– Isten áldja a gyermeket, legyen egészséges és boldog élete, és gratulálok szeretett lányomnak, Meghan hercegnőnek és Harry hercegnek. Isten óvja a királynőt – fejezte ki érzéseit a lapnak Meghan édesapja. Thomas Markle egyben reméli, a gyerek születése hidat képez majd közte és a lánya között.

Apa és lánya kapcsolata nem sokkal Meghanék májusi esküvője előtt romlott meg, amikor kiderült, hogy Thomas Markle összejátszott egy lesifotóssal, aki beállított képeket készített róla. A képek másnap az újságok címlapjára kerültek, ami megpecsételte Harry herceg feleségének viszonyát az apjával.

Meghan Markle

A szakadék Thomas és Meghan között aztán nemrégiben végzetesen megnőtt, miután a férfi kiszivárogtatta a sajtónak lánya kézzel írt levelét, amelyben a hercegné még az esküvő előtt arra kérte az apját, hagyja őt békében.

Thomas Markle

Forrás: Blikk