Meghan Markle apja lerántotta a leplet lányáról
2019-09-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Végzetesen megromlott apa-lánya kapcsolata, még a kis Archiet sem láthatja.

Meghan Markle

Thomas Markle és Meghannak a kapcsolata akkor romlott meg, amikor a májusi esküvő előtt kiderült, hogy a férfi összejátszott egy lesifotóssal, és képeket szivárogtatott ki az esküvőről. A szakadék köztük aztán végzetesen megnőtt, miután a férfi kiszivárogtatta a sajtónak lánya kézzel írt levelét, amelyben a hercegné még az esküvő előtt arra kérte az apját, hagyja őt békében. A helyzetükön az sem segített, hogy a történtek után Thomas Markle egyre-másra adta a botrányos interjúkat a külföldi újságoknak.

Azonban a hercegné terhességének híre, majd azt követően Archie Harrison érkezése után Thomas Markle megpróbálta elnyerje lánya és a királyi család bocsánatát. Ám a kisgyermek védelmében Meghan hercegné és Harry herceg továbbra sem vette fel a kapcsolatot vele.

Meghan Markle

A nagypapa pedig most egy a Daily Mailnek adott interjújában arról beszélt, mennyire rosszul esik a számára, hogy még egy képet sem kapott a kis Archie Harrisonról.

„Azt szeretném, ha legalább egy fotót küldenének nekem Archieról. Akkor be tudnám kereteztetni és kiraknám a falamra Meghan mellé. Nem ez az amit minden nagypapa akarna? Tudni szeretném, hogy örökölte-e a híres Markle-orrot”- idézte az interjú alapján a 24.hu oldala Thomas Markle szavait.

Majd azt is hozzátette a férfi, hogy addig nem fog megnyugodni míg ki nem derül a teljes igazság, ugyanis állítása szerint miután belátta, hogy hatalmas hibát vétet szeretett volna nyilvánosan is bocsánatot kérni a királyi családtól, de Meghan és Harry herceg ezt nem hagyták a számára.

Meghan Markle

„Sosem volt problémám Meghannel az esküvőig. Most is csöndben maradtam, mert terhes volt, de ideje megszólalnom, mert a királyi család és a PR-csapatuk el akarnak tüntetni. Semmit nem akarok a lányomtól és Harrytől, de nem fogom befogni a számat, míg a teljes igazság ki nem derül” - mondta Thomas Markle, majd ismét erősen odaszúrva Harry hercegnek folytatta.

„Sosem találkoztam a vejemmel. Harry herceg miért nem ült repülőre, hogy találkozzon velem? Tőlem kellett volna megkérnie Meghan kezét. Nyilván nincs gondja azzal, hogy privát gépre üljön. Ha jönni akart volna, megtehette volna. Itt, Tijuana környékén van reptér, ahogy San Diegóban is. Egy csomó fapados is jár Anglia és San Diego között."

Forrás: Blikk