Marsi Anikó titokban szervezte meg az esküvőjét
2022-09-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Titokban szervezte meg az esküvőjét Marsi Anikó, ám a Blikkel megosztott néhány részletet élete egyik legboldogabb napjáról. Gáborral a szabad ég alatt, Balatonfűzfőn, gyönyörű panorámával a háttérben fogadott örök hűséget.

A Tények műsorvezetője és férje már az esküvőt megelőző hónapokban eldöntötték, mikor szeretnék hivatalosan is egybekötni az életüket. Már csak azért kellett fohászkodniuk, hogy az időjárás kegyes legyen hozzájuk... ami – szerencsére – megadatott nekik.

– A férjemnek a kilences a szerencseszáma, és már júniusban kitaláltuk, hogy ha minden rendben megy, kilencedik hó kilencedikén házasodunk össze. Ám nem sokkal később megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére – mesélte a híradós a Blikknek.

A szerelmesek tavasszal szerettek bele Balatonfűzfőbe, amikor elindították közös, házfelújításokkal foglalkozó vállalkozásukat. Innentől nem is volt kérdés, hogy a lélegzetelállító balatoni panorámával a háttérben szeretnék kimondani az igent.

– Az anyakönyvvezető ajánlott nekünk egy helyet, ami néhány saroknyira van tőlünk: ez egy zsákutca, aminek a végéről meseszép kilátás nyílik a balatoni tájra. Az utca végén, az egyik telken, megláttunk egy fehér korlátot, és mindketten éreztük Gáborral, ez lesz a tökéletes esküvői helyszín. Megkerestük a tulajdonost, és szerencsére Vilmos bácsi megengedte, hogy ott fogadjunk egymásnak örök hűséget – folytatta Anikó. – Sokan aggódtak az időjárás miatt, de mi végig éreztük, hogy jó időnk lesz. Igazunk lett, gyönyörű időben, a szabad ég alatt mondhattuk ki az igent.

A ceremóniát szűk családi körben tartották, Anikó kisebbik fia, Vince pedig különleges feladatot kapott: ő kísérhette az „oltárhoz” az édesanyját.

– Az esküvőnk pénteken 11 órakor volt. Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről. Vince viszont nagy örömmel vett részt a szertartáson, ráadásul ő kísért engem az anyakönyvvezető elé.

Gábor különös meglepetéssel is készült a nagy napra.

– A gyűrűket a férjem intézte, én sak az esküvőt megelőző pár napban tudtam meg a történetüket. Az általunk felújított házak között van egy olyan, amit nem szeretnénk eladni. Amikor Gábor verte szét a falakat, kihúzott pár rézkábelt, és ezeket vitte el egy ékszerkészítőhöz. A gyűrűnk tehát szimbolizálja a közös projektünket, az ingatlant, amit örökre meg akarunk tartani, valamint az összetartozásunkat – mondta csupa érzelemmel a hangjában Anikó, aki elárulta, nászútra még nincs fix terv, csak elképzelések. – Két ötlet merült fel: az egyik, hogy az összes gyerekünkkel elmegyünk Amerikába egy lakókocsis körútra, bár úgy érzem, ezt nehéz lenne összeszervezni. A másik ötlet szerint Svédországba mennénk, ott él az egyik legjobb barátnőm. Ott is bérelnénk lakóautót, és azzal utaznánk körbe az országot.