Marics Petit direkt járatják le
2023-06-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Úgy tűnik, Tóth Andi és Marics Peti szakítása körül még két hónappal később is nagy botrány van. A ValMar duó tagjának közeli ismerősei úgy gondolják, az énekesnő rajongói igazi lejárató kampányba kezdtek.

A napokban egy Facebook-csoportban többen is arról írtak, hogy Marics Peti illetlen ajánlatokat tett fiatal lányoknak, de konkrét bizonyítékokkal közülük senki sem állt elő. Többen leírták, milyen történetekről tudnak, de volt, aki azt is tudni vélte, hogy már nem is engedi a gyermekét ValMar-koncertre.

Megkeresték Marics Petit, ám végül a menedzserét érték el, aki nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. Ám korábban megszólalt az énekes egy közeli ismerőse, aki döbbenten áll a történtek előtt, mivel szerinte elképzelhetetlen, hogy Marics Peti fiatal lányoknak csapná a szelet.

Most megszólalt egy másik barát is, aki szerint ezek a lejárató kommentek azóta terjednek, amióta Tóth Andi és Marics Peti szakítottak. Kiderült az is, hogy az énekesnő rajongói számtalan üzenetet küldenek az énekesnek, akinek új kedvesét, Kovács Gyopárt sem hagyják békén.

Ámulva olvastam azokat a kommenteket, amelyeket állítólag szülők, testvérek fogalmaztak meg Petiről. Régóta ismerem őt, tudom, hogy semmi alapja nincs ezeknek a rágalmaknak, hiszen sosem kezdene ennyivel fiatalabb lányokkal. Arról nem is beszélve, hogy ajánlgatni sem fogja magát... Az viszont egyértelműen látszik, hogy azóta jelennek meg ilyen jellegű kommentek, amióta Peti és Andi nem alkotnak egy párt

– kezdte az ismerős a lapnak, majd hozzátette: értetlenül áll mindenki a Kovács Gyopárt ért támadások előtt is.

– Nagyon rossz irányba halad ez a történet, mert ezek súlyos vádak, amikkel nem lehet csak úgy dobálózni. Beszélgettünk erről Petivel is, és ő sem érti, mi történik. Már Gyopárral kapcsolatban sem értette, hogy neki például miért írogatnak Andi rajongói sokszor nyomdafestéket nem tűrő módon csak azért, mert szerepel a ValMar klipjében. De ugyanez történt a szakítás után is, megrögzötten kapta az üzeneteket, hogy Andinál soha nem talál jobbat, stb.

– mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.

A botrány egyébként abból a történetből robbant ki, amit egy Tibor nevű férfi írt le egy XI. kerületi Facebook-csoportban.

„Mivel többen is írtatok, felszólaltatok, elmondanám, hogy pár héttel ezelőtt a húgom azzal menőzött, hogy ez a macskajancsi Marics gyerek felajánlotta magát neki egy koncert után. Aztán amikor megjelölte a közös képén, akkor Marics írt neki, hogy áll még az ajánlata. Őszintén remélem, lesz ebből ügy, mert ahogy látom, jelentkeznek szép számban a szülők”

– írta a férfi, de bizonyítékkal ő sem szolgált.