Marics Petinek Valkusz Milán maradt
2023-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Tóth Andival való szakítása után új otthon után kellett néznie Marics Petinek! Információink szerint az énekes visszaköltözött jó barátjához és zenésztársához, Valkusz Milánhoz, de azt tervezi, hogy új albérlet vagy saját lakás után néz, hiszen Milónak is van barátnője.

A Sztárban Sztár két zsűritagja,, Andi és Peti a műsor indulása előtt néhány héttel döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Egy budai, panorámával rendelkező kertes házat választottak, ahová egy közös kutya is velük tartott. Véget ért a sztárpár kapcsolata, amit később Tóth Andi is elismert. A szerelmesek már szét is költöztek.

Andi maradt a közös otthonban a kutyájukkal, hiszen ő felmondta korábbi, XIII. kerületi albérletét. Peti viszont azelőtt Milánnal együtt lakott, és szülei is a közelben élnek, így volt hova mennie. Információink szerint a ValMar duó énekese most is javarészt a barátjánál tölti az időt: erre utal a vasárnap esti adásban való elszólása is, amelyben Miló Bon Jovi-produkcióját értékelte.

– Tudom, hogy a hangok kényelmesebben kijöttek neked a próbán vagy otthon, mert ott én hallottam ezt a refrént kijönni tőled sokkal jobban is – fogalmazott Marics, akit hiába kerestünk, nem kívánt nyilatkozni.

Ám úgy tudjuk, ez csak átmeneti megoldás. Bár korábban a két barát nagyon élvezte a közös életet, hiszen a munka mellett mindketten élték a szinglik gondtalan napjait, s nagyjából egyszerre leltek párra, talán most először más életszakaszban vannak. Miló ugyanis több mint egy éve boldog párkapcsolatban él a szerelmével, Petrával, azaz már búcsút intett a korábbi legényéletének.

– Nagyon sokat van nálam a barátnőm, úgyhogy, mondhatni, vége a legényéletnek! – nyilatkozta pár hete az énekes.

A ValMar-tagok egyik ismerőse lapunknak elmondta, hogy Miló és barátnője között egyre gyakoribb téma az összeköltözés.

– Peti most javarészt Milánnal lakik. Nagyon jó barátok, és most ő tud neki leginkább segíteni túllépni a szakításon. Ugyanakkor Milánnak is van egy komoly kapcsolata, a barátnőjével szinte már együtt élnek. Ezt Peti is látja, ezért már keresgél saját albérletet, de az is felmerült benne, hogy inkább vesz magának egy lakást – mondta informátorunk.

Nemcsak Marics, hanem Andi is igyekszik maga mögött tudni a múltat. Már a közösségi oldalon is kikövette volt párját, sőt, a korábban feltöltött közös képeiket is törölte. Most vasárnap a Sztárban Sztár döntőjében még utoljára mindketten együtt ülnek majd a zsűriben, de utána minden kapcsolatot megszakíthatnak egymással.