Lotfi Begi szülés utáni depresszióban szenvedett
2019-09-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Döbbenetes dolgot árult el magáról Lotfi Begi: az ikreik születése után hónapokig szülés utáni depresszióban szenvedett, amiből a felesége rángatta ki.

Lotfi Begi

A zenésznek három gyereke van, akiket mindennél jobban imád. Ám két évvel ezelőtt, amikor megszülettek az ikrei, Zalán és Zorán, nehéz időszak köszöntött rá.

„A világ legjobb dolga, hogy három gyermekkel is megajándékozott az élet. Imádok édesapa lenni, élvezem minden pillanatát, bár bevallom, volt olyan időszak, amikor nem volt ilyen felhőtlen a boldogságunk” – kezdte a Lokálnak Lotfi Begi.

Lotfi Begi

Váratlanul érte őket a felismerés, hogy egyszerre két kisbabával is bővül a családjuk. Hiszen három gyerekkel már nem olyan könnyű az élet, így az apukának is ki kellett vennie a részét az otthoni teendőkből. Felesége kemény szavai azonban hamar magához térítették, amelyek először ugyan rosszul estek Beginek, de aztán belátta, hogy a párjának igaza volt. Mára pedig a családdal, a három lurkóval érzi teljesnek a mindennapjait.

Lotfi Begi

„Négy hónapig én szenvedtem szülés utáni depresszióban. Emlékszem, egyedül ültem otthon az új házunkban a fiúk érkezése után, majd belém hasított a felismerés, hogy ezentúl vége az eddig jól megszokott kis életemnek, muszáj lesz alkalmazkodnom, magamat a háttérbe szorítani. Bár igyekeztem mindenben a családom segítségére lenni, belül szorongtam, lehangolt voltam. Réka egy idő után megelégelte a helyzetet, így ultimátumot adott. Azt mondta, vagy összeszedem magam és valódi családfőként viselkedem, vagy menjek ki az ajtón, de vissza se nézzek. Nagyon fájtak a szavai, de kirángattak a depresszióból, és idővel rájöttem: tény, hogy nehezebb, de teljesebb és boldogabb lett az életem a gyermekeimmel” – árulta el Lotfi Begi.

Forrás: Blikk