Liptai Claudia elárulta, ki lesz esküvőjén a koszorúslány
2018-04-20  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A színész-műsorvezető már jó ideje konkrétan tudja, milyen fehér csodában áll oltár elé, azért be-bekacsint egy divatbemutatóra, hogy biztos legyen benne, jól választott-e. A TV2 csillaga ugyanis a nyáron férjhez megy cukrász szerelméhez, Pataki Ádámhoz.Liptai korábban a BEST-nek elárulta, se menyasszonytánc, se vőfély nem lesz a lagzin, őt pedig egyik barátnője édesapja vezeti oltár elé. A Blikknek ezúttal a ruhájáról mesélt.

– Már megvan a ruhám, amit Benes Anita tervező legújabb kollekciójából választottam – újságolta a Daa­larna divatshow-n Liptai Claudia, megsúgva, egyszerű, letisztult modellre esett a választása. – Emlékszem, amikor elővezettem Anitának, milyen ruhát szeretnék, alighogy kinyitottam a katalógust, már ott is volt előttem a csoda. Pont, amilyet megálmodtam!A Nagy Duett zsűritagja elárulta, elsősorban olyan modellt keresett, ami nem csak gyönyörű, de kényelmes is.

– Az én koromban már a legfontosabb, hogy egy ruha ne csak tökéletesen álljon, hanem az egyéniségemet is tükrözze – mondta. – Azokat a darabokat szeretem, amikben jól érzem magam, magaménak érzem, amikben nem feszengek. Szerencsémre meg is találtam.Claudia elárulta, a nagy napon gyermekeinek is szán fontos szerepet: a kis Marcell a gyűrűket viszi majd, Panka (12) pedig koszorúslány lesz. Szerinte a tinilány minden adottsága megvan, hogy tökéletes fátyolvivő és rózsaszóró lehessen, mivel mind a divat, mind a modellszakma közel áll a szívéhez.– Azt szeretném, ha Panka lenne a koszorúslányom, és természetesen neki is Anita kollekciójából választunk ruhát. Nagyjából már meg is van, milyet szeretne – mesélte a színésznő. – Az utóbbi időben kacsingat a divatvilág felé, és én mindenben támogatom. Minden adottsága megvan, hogy egyszer a modellszakmában dolgozzon. Büszke vagyok rá!Liptai Claudia előző házasságát teljes titokban tartotta Gesztesi Károly színészzel, így érthető, hogy szeretné megadni a módját, amikor egybekel szerelmével, Ádámmal. Míg korábban nem volt dizájner által tervezett menyasszonyi ruha és koszorúslány sem, most Liptai végre olyan esküvőt rendezhet, amelyre szíve mélyén mindig is vágyott.

Forrás: Blikk