Lengyel Tamás szakított kedvesével
2017-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Szakított kedvesével A mi kis falunk sztárja, Lengyel Tamás (39)! A Blikk információi szerint a sármos színész kapcsolata a közelmúltban ért véget, azóta pedig szingliként élvezi az életet.

– Mint minden ember életé­ben, az én életemben is vannak kapcsolatok, amelyek sajnos befejeződnek, de ezek részletei kizárólag rám és a volt barátnőmre tartoznak – nyilatkozta szűksza­vúan Lengyel a Blikknek, elismerve, hogy már valóban nincs együtt egykori kedvesével.Lengyel pontosan két éve beszélt arról egy interjúban, hogy összeköltözött a párjával.

– Azt szívesen elmondom, hogy valakivel együtt élek, jó nekünk, és pont, kész, semmi többet – válaszolta a magánéletét firtató kérdésre az Origónak. A művész mindig kerülte, hogy személyes kapcsolatai beszédtémát szolgáltassanak. Korábban annyit azonban elárult egy magazinnak adott interjújában, hogy bár vágyik családra, az egyedüllét sem okoz problémát számára. Ha kapcsolatban van, akkor is szeret időnként elvonulni, valamint mély érzésű férfiként egy szakítás után meggyászolja a másik elvesztését.

A Blikk úgy értesült, hogy a színész néhány napja egy felkapott budapesti szórakozóhelyen ismerkedett egy hölggyel. Lengyel jelenleg a munkáira koncentrál, hiszen pár napja elérte karrierje eddigi csúcspontját, Jászai Mari-díjjal jutalmazták a munkásságát. Lengyel pár hónap leforgása alatt lett hazánk egyik legnépszerűbb színésze, hiszen az RTL Klub két sikeres sorozatában is szerepel, a Mi kis falunkban, valamint a Válótársakban, emellett pedig továbbra is látható lesz a Vígszínház darabjaiban.Forrás: Blikk