Lehet, hogy Meghan Markle ikreket vár
2018-12-06  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Egyre többen voksolnak a fogadóirodákban arra, hogy a hercegné ikreket vár.Kétségtelen, hogy Harry herceg feleségének hatalmas a pocakja, noha csak tavasszal szül majd. Meghan Markle terheshasa viszont elgondolkodtatta az embereket, akik szerint lehet, hogy azért ekkora a pocak, mert egy royal baby helyett kettő növekszik benne.

Ha tényleg ikrek születnek, az igazi szenzáció lenne, hiszen utoljára hatszáz évvel ezelőtt születtek ikrek a királyi családban! Egy ír fogadóirodának egyébként le kellett állítania a fogadást arra, hogy a királyi pár ikreket vár, mert annyian fogadtak e lehetőségre – írta a Cosmopolitan.Katalin hercegné a St. Mary’s kórházban hozta világra gyermekeit, és Meghan Markle is úgy tervezi, hogy itt szüli meg első babáját/babáit. Csakhogy most akadt némi probléma.

Egy alapos vizsgálat után ugyanis kiderült, a kórháznak szüksége lenne egy kis reformra, már legalábbis, ami az étkezést illeti a luxus intézményben. A kórház élelmiszer-higiéniája az öt csillagból csak kettőt kapott az ellenőrzés során, ami igencsak gyenge osztályzat.

Az intézmény értékelése azért is érdekes, mert nem csak a királyi család, de A-listás sztárok is itt adtak életet gyermeküknek, így például Amal Clooney.

Kérdéses hát, hogy Meghan így is ezt az intézményt választja-e majd a szüléshez.

Forrás: Blikk