Legyen élmény a befőzés
2019-06-21  /  Szerző:   /   Ajánló Mindenkinek van emléke arról, milyen is volt segíteni, majd aztán megkóstolni nagymamáink igazi házi lekvárját. Talán már mindenki gondolt arra, hogy szeretné ő is megörvendeztetni családját egy üveg saját lekvárral. De sajnos napjainkban nincs időnk órákat tölteni a konyhában azért, hogy elkészítsük lekvárunkat, viszont a Koronás Befőzőcukorral nincs többé kifogás! Mindössze annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk azt a helyet, ahonnan a legjobb alapanyagokat tudjuk beszerezni, a többi feladatot a befőzőcukor már elvégzi helyettünk.

Koronas Cukor

A legjobb dolog pedig, ha a közös befőzés édes élményeit megosztjuk barátainkkal vagy családtagjainkkal. A kreativitásunk együtt még jobban szárnyalhat, a hagyományos ízek mellett megalkothatjuk közös, egyedi lekvárunkat. Az azenlekvarom.hu weboldalon és letölthető receptfüzetünkben számos különleges ízű receptet találhatunk, melyeket kipróbálhatunk vagy tovább gondolhatunk és még extrémebb ízeket hozhatunk létre, és ehhez mindössze 6-8 perc kell. Miután kész a lekvár, készítsük el saját címkénket és tegyük vele egyedivé a lekvárosüveget is.

Koronas Cukor

A közös főzés után pedig jöhet a közös fogyasztás. Megsüthetjük akár a hagyományos linzert a frissen elkészült lekvárunkkal töltve vagy keresgélhetünk a www.sutipedia.hu weboldalon, ahol rengeteg könnyen elkészíthető videós sütemény recept vár csak arra, hogy elkészítsük. A közös élmény pedig semmihez sem fogható!

Koronas Cukor

A Koronás Befőzőcukor mellett pedig mindenképpen próbáljátok ki a Koronás Szirupcukrunkat is, amellyel a kerti party-k tökéletes kiegészítőjét, az egyedi házi szörpöket készíthetitek el.

Koronas Cukor

Keressetek minket a Facebook és youtube csatornán is, ahol naprakész információkkal várunk Titeket!

Koronas Cukor