Laky Zsuzsiék hihetetlen vallomása a kapcsolatukról
2019-09-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Laky Zsuzsi Miss Európaként lett ismert, aztán a férjével, Dietz Gusztáv MMA-harcos, edző, harcművésszel megnyerték a TV2 Legbátrabb páros című műsorát. 2010-ben házasodtak össze, két kislányuk van, Luca és Lujzi.

Laky Zsuzsi

Azt azonban, hogy a szépség és a ketrecharcos hogyan jött össze egész pontosan, eddig homály fedte. A pár a nemrégiben megjelent Utónév Magazinnak mesélt erről, és kiderült, kapcsolatuk egy némileg rosszul sikerült találkozó után szerelem volt a sokadik látásra.

Elmesélték, hogy amikor a sportoló egy őrző-védő cégnél dolgozott, a főnöke említette meg neki, hogy találkozott Laky Zsuzsival. A sportoló nem tudta, ki az, mert kerülte a celebvilág híreit, s mikor elmagyarázták neki, az éppen ezért inkább rossz pontnak minősült, mint jónak.

Laky Zsuzsi

Amikor végül találkoztak, Gusztáv inkább cukkolta a szépséget, aki meglehetősen zavarban volt. – Nem volt szerelem első látásra – mondták a lapnak mindketten. Ráadásul Zsuzsinak volt egy Guszti bácsi nevű ismerőse gyerekként, úgyhogy emiatt már akkor égnek állt a haja, mondván, „hogy lehet valakit így elnevezni”.

De mivel a sportolónak a sportvilágban Cápa volt a beceneve, Zsuzsi pedig rajong a fehér cápákért, ez már elég volt ahhoz, hogy Zsuzsi tudja: nekik találkozniuk kellett.

Első beszélgetésük után Guszti kicsit kellemetlenül érezte magát, ezért megszerezte a lány számát, hogy bocsánatot kérjen, de Zsuzsi annyit mondott neki: „Soha többé ne merj felhívni”. Végül a sportoló hosszú időn át, üzenetek segítségével, addig könyörgött, míg létrejött egy találka, sőt több is, de mindig csak Zsuzsi barátnői felügyelete mellett. Aztán egyszer a lány egyedül jött a randira, és onnan nem volt megállás.

Laky Zsuzsi

A történet innen már ismert, a pár boldog kapcsolatban él együtt a gyermekeikkel. Utóbbiakról több részletet is elárulnak a nemrégiben megjelent magazinban.

Forrás: Blikk