L.L. Junior eljegyezte Körtvélyessy lányát
2017-01-04  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Minden oka megvan az örömre L. L. Ju­niornak (36). A Blikk információi szerint az énekes összejött a Barátok köztből ismert Körtvélyessy Zsolt (75) színész lányával, Kingával (33), akivel a hírek szerint rendkívül jól megértik egymást.L.L. Junior elismerte a kapcsolatot, de a részletekről nem kívánt nyilatkozni.

"Valóban együtt vagyunk Kingával. Ő az a lány, akivel a Csillával való kapcsolatunk megromlása után először lelki társak lettünk, majd hónapokkal később baráti viszony alakult ki közöttünk. Majd ebből lett szerelem" – árulta el a Blikknek Ju­nior, aki leszögezte: jóval a szakítása után kezdődött el románca a színész lányával.

"Kettőnk kapcsolata teljesen független attól, hogy a gyermekeim anyjával megromlott a viszony, időben is távol van egymástól. Mindezek ellenére Csillával is harmonikus a kapcsolatunk, hiszen a gyerekek nevelése és szellemi fejlődése mindkettőnknek érdeke. A gyerekek miatt egyébként is jóban vagyunk, a karácsonyt is együtt töltöttük. A nagyfiam ismeri a barátnőmet, szeretik is egymást, jól kijönnek, nincs ezzel gond. Minden más már az én magánügyem" – tette hozzá az énekes.A boldogság tehát egyértelmű, de a Blikk információi szerint a fiatalok már tovább is haladtak a kapcsolatban: eljegyezték egymást.

Lánya boldogságával kapcsolatban Körtvélyessy Zsolt az alábbi módon áradozott újdonsült vőjelöltjéről.

"Sem emberi, sem művészi kifogásom sincs Junior ellen, örülök, hogy a lányom megtalálta a párját. Először ugyan meglepődtem, hogy Junior az, de aztán elfogadtam, hiszen egy tehetséges zenész, ismert ember. Először nem gondoltam, hogy komoly, aztán később hozzászoktam. Természetesen féltem a lányom, hiszen minden apa így tenne hasonló helyzetben" – árulta el Körtvélyessy örömmel.

"Junior egy fantasztikus, romantikus gesztust tett. Egy repülővel felszálltak és egy hatalmas molinóra a földön az volt kifeszítve, hogy “Hozzám jössz?”. Így kérte meg a kezét. Kinga azonnal igent mondott" – mondta boldogan a színész a Blikknek.

Kinga már át is állította közösségi oldalán kapcsolati státuszát arra, hogy eljegyezve, így osztva meg az örömhírt. A poszt alatt rengetegen gratuláltak nekik, sok boldogságot kívánva a fiataloknak.

Forrás: Blikk