Kulcsár Edina ezért költözött új helyre a szerelmével
2022-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kulcsár Edina úgy érzi, boldogabb nem is lehetne: végre közös lakásban tölthetik együtt a legtöbb időt szerelmével, G.w.M.-mel, azaz Varga Márkkal.

A rajongóinak most azt is elárulta, azért volt fontos egy új, közös otthon, hogy egyiküknek se kelljen a múlt szellemeivel nap mint nap szembenéznie.

"Emlékekkel teli környezetben nehezebb új életet kezdeni!" - válaszolta arra a rajongói kérdésre, hogy ő költözött-e a rapperhez vagy Márk költözött-e hozzá. Edina azt is elárulta, a gyerekeknek nem hiányzik a kert, hiszen Csutival közös házukban is "szoktak lenni".

- Szuper helyen lakunk! A gyerekek szoktak lenni a házban, szóval a kert ott van nekik, de ha nem lenne, akkor sem gondolom, hogy ne lehetne nélküle élni. Gondoljunk csak bele, hogy hány család nem kertes házban él kisgyerek mellett. Ők is felnőnek, de még én is felnőttem, ráadásul nem csak kertünk nem volt, de nekem saját szobám sem volt. Ettől senki nem lesz kevesebb, mert a lényeg a szeretet" - írta válaszában Edina, aki felelt arra a kérdésre is, hogy vele és G.w.M.-mel élnek-e Csutival közös gyerekei?

"Többnyire igen! Velem/Velünk vannak" - írta Edina.

Forrás: Blikk.hu