Kulcsár Edina és férje a családi nehézségeiket is felvállalják követőik előtt
2020-12-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szabó András, azaz Csuti a Partizán YouTube-csatornának adott hosszú interjújában mesélt a közösségi oldalak okozta nehézségekről, a családi élet nyílt vállalásáról, illetve arról is, hogy ő és párja, Kulcsár Edina kapcsolatuk nehézségeit, vitáit is felvállalják a felületeiken. Az influenszer azt is kifejtette, hogy volt olyan vita közte és a párja között, amikor lelkileg „bántalmazta” őt.

A beszélgetés során Csuti mesélt arról, hogy számára a luxus, a pénz nem sokat jelent, a szeretet a meghatározó valuta a családjukban, és ha úgy alakulna, hogy többé nem mutatnák meg az életüket a közösségi oldalakon, akkor két vállalkozásukat ugyan elveszítenék, de ennél több kár nem érné őket.

– Kis túlzással nálam hobbi a netes jelenlét. Nyilván azok a cégek, akik fantáziát látnak bennem, feléjük nem hobbi, az egy nagyon komoly tudatosság. (...) Torz énképet nagyon sok platformon ki lehet alakítani. nekünk felelősségvállalásunk is, sok százezer ember felé nyújtott kommunikációnkban, hogy néha összeveszünk a feleségemmel, és kommunikálok róla. Hogy az emberek lássák, hogy ez nem egy elérhetetlen, példa nélküli kapcsolat, hogy nálunk is vannak veszekedések. (...) nekünk azt is mutatni kell, hogy ugyan olyan emberek vagyunk, mint mások – mondta. A riporter később felemlegette, hogy egyszer egy vitát is nyilvánossá tettek, amelyből sokan arra következtettek, hogy Csuti nem volt fair a párjával. András szerint előfordultak nagy veszekedések, ő pedig lobbanékony természetűnek tartja magát, de minden alkalommal meg tudták beszélni a nézeteltéréseket.

– Én nagyon lobbanékony természetű vagyok, egyik pillanatról a másikra lemegy a roló, vele szemben is. Ez nálam nem testiségben mutatkozik meg, nem rúgom fel az asztalt. Verbálisan sajnos tudok bántani, káromkodok – mondta, majd arra a kérdésre, hogy szerinte a káromkodás egy formája-e a bántalmazásnak azt mondta, biztos bántotta már meg a párját. – Mondtam már olyan dolgokat, amikkel lelkileg bántalmaztam. De ezt az őszinteség mondatja velem. (...) Én tudok bocsánatot kérni, be tudom látni a saját hibáimat. Nagyon bízom abban, hogy az Edina tudja, hogy nálam ez egy vetülete az idegeskedésnek, de egyáltalán nem komolyan mondom és nem gondolom normálisnak.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

Forrás: Blikk