Kulcsár Edina az őket ért támadásokról beszél
2023-03-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kulcsár Edina nem bírta tovább: kitálalt az érzéseiről azzal kapcsolatban, hogy mennyi bántást kapnak G.w.M-mel az esküvőjük miatt. Hosszasan írta le, mit gondol azokról, akik becsmérelni próbálják őket, illetve elmondta, mi az, ami miatt pozitívan tud a jövőbe tekinteni.

Mi is megírtuk, hogy Kulcsár Edina és G.w.M titokban összekötötték az életüket szombaton. Utána a rapper megható és szívhez szóló bejegyzésben vallott szerelmet újdonsült feleségének, ám nem minden úgy alakult, ahogy azt elsőre elképzelték, mivel beindult a sárdobálás az előadó és az exe, Nagy Melanie között. A kedélyek továbbra sem csitulnak, noha a rapper egykori párja méltatlannak érzi az ellene felhozott vádakat. Úgy tűnik, a valamikori szépségkirálynő sem tudja szó nélkül hagyni a történéseket:

„Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni. Egy ideje így élem az életem, de mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni a velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított. A férjem szeretete és támogatása pedig az, ami nap mint nap körbeölel, mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel” – kezdte Edina, majd hozzátette:

Vannak, akiknek fáj más boldogsága, és emiatt számunkra elég egyértelmű tényeken alapszik, hogy az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le! Sajnos, az ilyen embereknek a sötétség az, ami nem engedi látni az igazi boldogságot, ott csak az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak, amit bármi áron képesek elérni, de én még ennyi gonoszság után is képes vagyok hinni a jóban, és csak azt kívánom az ilyen embereknek, hogy gyógyuljanak meg! Nekik is jár a boldogság, csak rossz helyen keresik!

– tért ki az őket érő negatív kritikákra, majd kiemelte:

„Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam... és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz! Sosem éreztem még azt, hogy nem érdekel, mi történik a világban, vagy hogy ki mit mond rám (legyen az hazugság is), mert tudom, hogy Ő mellettem van, ráadásul a nehézségek csak még jobban összekovácsolnak! Köszönöm, hogy a feleséged lehetek!”