A közöny fordított hatása a párkapcsolatban
2017-05-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Párkapcsolatban élsz, de egy ideje úgy érzed, párod nem fordít már elég figyelmet rád? Vagy talán már szakítottatok, de titokban még vágysz arra, hogy megkeressen, és újra meghódítson? Bizonyára sokan hallottuk már azt a tanácsot, hosszabb párkapcsolatban élő pároktól, hogy „Ne foglalkozz vele és meg fog keresni”.

Mielőtt bevetnéd ezt a trükköt, mindenképp gondold végig azt, hogy mi az oka annak, hogy ilyen cselekedethez folyamodsz. Ugyanakkor azt se feledd, hogy ez a trükk azt az érzést fogja kelteni benned, hogy egy erős nő vagy, aki uralni tudja a helyzetet. Alábbi cikkünkben felsorolunk pár olyan magyarázatot arra, miért jobb az, ha nem vagy annyira kedves néha a férfiakkal.

1. Teret biztosítasz neki

A párkapcsolatban élő férfiak folyton amiatt sírnak, hogy a nők megfojtják őket a szeretetükkel és belegázolnak az intim szférájukba. Sok esetben ez igaz is, de néha azért túlzás lenne ezt kijelenteni. Ha egy kis időre figyelmen kívül hagyod a párod, ő is rá fog jönni arra, hogy a túl sok szabad tér egy párkapcsolatban akár az elhidegüléshez is vezethet.

2. Hagyd figyelmen kívül és meg fog keresni

A nők ösztönösen is képesek figyelmen kívül hagyni a párjukat, ha fel szeretnék hívni magukra a figyelmet. Ha a férfiak félretettnek, elhanyagoltnak érzik magukat, egy idő után mindent meg fognak tenni azért, hogy újra a nő kegyeibe férkőzhessenek és kivívják a nő csodálatát és elismerését.

3. Féltékennyé fogod tenni

Ha benne vagy egy párkapcsolatban, de úgy érzed, a párod már nincs annyira jelen a párkapcsolatban, mint a kezdeti időszakban, hagyd figyelmen kívül. Gyorsan rá fog jönni arra, hogy az életedben ő már nem szerepel a prioritásaid között, és egy idő után akár féltékennyé is válhat. Ha ezt a játékot játszod vele, egy idő után a férfi valószínű azt fogja gondolni, hogy már nem is fontos a számodra.

Figyelem! Ez a trükk akár bátorságot is adhat neki, hogy megkérje a kezedet.

A férfiak általában lassú felfogásúak, amikor utalásokat teszel nekik a házasságra vagy a lénykérésre. Mintha nem értenék, amit szeretnél nekik jelezni. Mintha más nyelven beszélnél hozzájuk. Ezért, ha egy időre figyelmen kívül hagyod őt, a párod nem lesz már annyira biztos a veled való kapcsolatában. Azt fogja érezni, hogy elveszít, ezért, ha tényleg szerelmes beléd, mindent meg fog tenni azért, hogy újra közel vonjon magához, még ha ez azzal is jár, hogy megkérje a kezed. Mindenképp tudnod kell, hogy ez nem egy kőbe vésett szabály, hogy mindenképp így fognak történni a dolgok, de a lehetőség minden esetre megvan rá.