Koltai Róbert a szakmájának köszönheti szerelmét
2020-11-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Koltai Róbert a szakmájának köszönheti azt a hölgyet, akire mindig is vágyott. Az RTL Drága örökösök Kálmán bácsija megformálója életében is voltak jó és rossz pillanatok, de sosem volt boldogtalan és magányos. Bár külön élnek, még nem vált el Pogány Judittól, így nem csoda, hogy mindig érezte, családja ott van mögötte.

 

Négy évvel ezelőtt pedig egy igazi csodát élt meg: újra rátalált a szerelem Gaál Ildikó személyében. Csak néhány éve ismerik egymást, de munkakapcsolatuk rövid időn belül barátsággá, majd szerelemmé vált. A pár a hot! magazinnak mesélt magánéletéről.

– Tolsztoj hozott össze Robival. Mindketten megrendeztünk egy, a Kreutzer szonáta című kisregényéből készült színpadi átiratot – kezdi Ildikó. – Elmentem a Tháliába megnézni az övét, amelynek Végállomás volt a címe. utána gratuláltam, bemutatkoztunk egymásnak. Másnap még küldtem neki egy sms-t, utána felhívott, és attól a naptól kezdve mindennap órákig beszélgettünk. Majd ő is megnézte az én rendezésemet, de azt már személyesen élőszóban beszéltük át. Ez a találkozás olyan jól sikerült, hogy mára egy négy év tartó boldog párkapcsolat és kilenc közös alkotás lett az eredménye...

– Jó helyen, jó időben találkoztunk. Ildi néhány éve megözvegyült, nekem pedig akkor ért véget egy kapcsolatom – kapcsolódik be a beszélgetésbe Koltai Róbert. – Szeretetteljes párkapcsolat lett köztünk. Ebből is látszik, hogy soha nem késő újrakezdeni. Nem tervezünk esküvőt, most nagyon jól vagyunk. A közös munka az összeköltözésünk után sem állt meg, hiszen most jelenik meg a harmadik közös könyvünk. (...) Ildi számomra a tökéletes társ, mindenben számíthatunk egymásra.

Forrás: Blikk