Király Viktor készen áll a megállapodásra
2019-12-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egy éve él együtt Király Viktor és menyasszonya, Anita. Az énekes most elárulta, mi változott kettejük között ezóta!

 

Együtt készül a karácsonyra Király Viktor és szerelme, Virág Anita! Az énekes egy éve bútorozott össze menyasszonyával, így már bőven megtapasztalhatták, milyen közösen élni a másikkal, erről pedig most be is számolt a hot! magazinnak. Elismerte, ahogy minden másnak, ennek is megvan a pozitív és negatív oldala, de mindenkit megnyugtatott: persze az utóbbiból sokkal kevesebb van.

„Olyan semmitmondó dolgokról van szó, mint például, hogy miért nincs kimosva a szennyes. Ennél nagyobb gondunk soha ne legyen!” – kezdte Viktor, akinek állításához a barátnőjének is volt hozzáfűznivalója.

„Ha fel akar öltözni, az egész ruhatárát kipakolja az ágyra. Maradjunk annyiban, hogy ezek tipikus férfiproblémák. De ahogy Viktor is mondta, ezek apró bosszúságok, amik felett szemet hunyunk” – mondta Anita.

 

Az egykori megasztáros bevallotta, a mai napig nehézkes számára a kompromisszumkötés, hiszen sokáig élt egyedül, amely alatt teljesen a maga ura volt: kialakította saját szokásait, szabályait.

„Az elköteleződés alapjáraton a férfiaknak nehezebben megy, és ezzel nem kibúvót keresek magamnak. Volt egy elég hosszú szinglilétem, ami alatt megszoktam, hogy nem kell tekintettel lennem másra [...]. Aztán megjelent az életemben Anita, és nem volt kérdés, hogy érte változtatok, azonban ez nem megy egyik napról a másikra” – mesélte Viktor.

Viktor az elmúlt két évben sokkal figyelmesebb lett, mint mondja: jó úton halad. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a döntés, amelyet tavasszal meghozott: eljegyezte szerelmét, aki természetesen igent mondott.

„Hogy megkértem a kezét, az azt jelenti: kész vagyok megállapodni” – mondta Viktor.


A pár elmondta, jelenleg még nem égnek teljes esküvői lázban, Anita még ruhaszalonban sem járt. Persze, ötleteik, elképzeléseik vannak, azonban abban egyetértenek: először legyen meg a pontos dátum, aztán jöhetnek a részletek.

„Egy nőnek a biztonság a legalább annyira fontos, mint a szeretet és a tisztelet, és én megkaptam mindhármat a páromtól” – zárta sorait a boldog menyasszony.

Forrás: Blikk