Kinizsi Ottó a feleségével folytatja a táncot
2021-12-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Dancing with the Stars második helyezettje, Kinizsi Ottó mindent beleadott a táncba az elmúlt hónapokban, amit esze ágában sincs abbahagyni.

 

Új partnere a felesége, Deutsch Anita! Mint kiderült, a házaspár már évekkel ezelőtt szemezett a társastánccal, ám valahogy mindig meghiúsult a program. Ottó műsorbéli partnere, Szőke Zsuzsanna a segítségükre sietett.

– Nehéz ezt összeegyeztetni, mert amikor mindketten ráérünk, nem nagyon van oktatás, de Zsuzsi tett egy elhamarkodott kijelentést, mi pedig a szaván fogtuk: pont a minap vettünk tőle először leckéket – újságolta a Blikknek Ottó, aki a műsor alatt 11 kilótól szabadult meg, ezért is szeretné folytatni: sokkal egészségesebbnek érzi magát.Anita végig csillogó szemekkel figyelte táncoló szerelmét, így nem volt kérdés, hogy lesz folytatás... ezúttal együtt.

– Régen kisfilmeket forgattunk karácsonyra a családnak, lehet, hogy idén betanulunk egy koreográfiát – újságolta a színésznő, hozzátéve: ő teljesen kezdő még, s van hova felzárkóznia, hiszen Ottóból remek táncost faragott Zsuzsi.

Forrás: Blikk