Kiderült, mikor utáltatta meg magát Meghan a királyi családdal
2020-06-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Előkerült a videó! Kiderült, mikor utáltatta meg magát Meghan a királyi családdal. Sokak szerint itt kezdődött a lejtmenet. A felvétel Károly herceg születésnapján készült, és sokak szerint itt kezdődött a Megxit felé vezető út - írja a Ripost.Előkerült egy videó 2018-ból, ami a Károly herceg 70. születésnapjára rendezett kertipartin készült a Buckingham-palotában. A felvételen az látható, ahogy Harry odalép az apjához Meghan mellől, és pár szóban megbeszélnek valamit. Néhány másodperccel később pedig a sussexi hercegi pár ott is hagyta a rendezvényt. Elsőként a királyi családból.

Egyesek szerint a korai távozás oka Meghan volt, aki 15 perc után közölte a férjével, hogy menjenek, mert unatkozik. Harry pedig azonnal be is jelentette a távozásukat az apjának.

Ezt a viselkedést, a korai távozást még annak fényében sem tudta senki elfogadni, hogy Harryék ezen parti miatt nem tudtak nászútra menni, hiszen a rendezvény az esküvőjük után volt 4 nappal, és ezért duzzogott kicsit az újdonsült ara.


Forrás: Blikk