Kiderült, miért szakított Bochkor Gábor a szerelmeivel
2021-12-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bochkor Gábor igen hamar kezdte habzsolni az életet. Miután nekilátott az egzisztenciája felépítésének, a csajozás is egyszerűbbé vált számára. A rádiós bevallotta, bármennyire jó volt, hogy rengeteg nő a karjaiba hullott, harmincévesen még tapasztalatlan volt. Bochkor Gábor bevallotta azt is, miért szakított eddigi barátnőivel, és hogy a negyvenes éveiben mire jött rá a nőkkel kapcsolatban.Bochkor Gábor a Best magazin csütörtöki számában árulta el, hogy harmincévesen – a nagy népszerűségi hullámot meglovagolva – szinte falta a nőket, mégsem volt elég tapasztalata hozzá, hogy szerelmi kapcsolatait a megfelelő mederbe terelje.

– Sokféle barátnőm volt: kényeskedő, jó fej, igazi baráttípus, volt, aki jó volt az ágyban, volt, aki kevésbé, és nyilván volt, akinek én is jó voltam és volt, illetve akinek nem – mesélte Bochkor, miért szakított eddigi barátnőivel. Noha soha nem zárta ki a családalapítást, beismerte: nem ezen járt az esze. Hozzátette: ezek a szerelemek, ábrándok akkoriban maximum másfél évig tartottak.

Gáborban a negyvenes éveire fogalmazódott meg, hogy mit keres pontosan egy nőben, addigra tanulta meg értékelni a társas életet.

– Nem igazán könnyű velem együtt élni, de nem feltétlenül azért, amit gondolnak rólam, hogy mert nagypofájú egomán lennék. (...) Elunom, ha valaki nem érdekes. Befogadó vagyok, szeretek jókat beszélgetni, de ha valaki nem érdekes, ha nem jön felőle impulzus, elvesztem az érdeklődésemet – vallotta be őszintén.

A műsorvezetőről egyik barátja azt mondja, Gábor impulzusfüggő, vagyis, hogy neki olyan nő kell, aki „zizeg, rezeg”.

– Ez igaz, de én nem a fura, bolond rezgést keresem – mondta Bochkor, majd hozzátette:

„Számomra az az érdekes, ha a másik hoz egy olyan erős személyiséget, egyéniséget, ami újra és újra kíváncsivá tesz. Aki naponta meg tud lepni azzal, amit mond, ahogy a dolgokat látja. Ez vált fontossá, ugyanakkor ezért is nehéz a keresés. Laza kapcsolataim voltak az utóbbi három évben, de nincs komoly barátnőm, pedig lenne rá igényem. Ki szeretne társat?” – jegyezte meg humorosan Bochkor Gábor.

Eközben a Hot! Magazin, amely szintén Bochkor Gáborról cikkezett, egy korábbi NőComment adás alapján azt írja, Bochkor azt mondta a műsorban:

„Hadd mondjam el, hogy az a minta, amit a lányom belőlem látott, az egy baromi jó minta. Én már nem az a pasi vagyok, aki voltam az Andival vagy a Katával."

Forrás: Blikk