Kiderült, miért hagyta ott Rod Stewartot a második felesége
2018-02-04  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Rod Stewart már két válást is maga mögött tudhat, és egy interjúban elárulta: életé­ben egyetlen dolgot bán igazán, azt, ahogy ezeket a házasságait kezelte. Az énekes első felesége Alana Stewart (72), vele 5 évig (1979–1984) volt együtt, majd Rachel Hunterrel (48) 16 évig (1990–2006) voltak házasok. Stewart jelenleg harmadik feleségével, Penny Lancasterrel (46) él 2007 óta. Összesen nyolc gyermeke van, és a legkisebb mindössze hatéves.– Az egyetlen dolog, amit nagyon szégyellek, az az, ahogyan véget vetettem a kapcsolataimnak. Egy pasival tudok konfrontálódni, de egy nővel soha. Egyszerűen el kell menekülnöm előle. Ez szomorú, felszínes és megalázó is. De ez már régen volt. Hűséges voltam Rachelhöz hét évig, és Pennyhez már 13 éve. Szerintem mindig is a tökéletes nőt kerestem, aki nyilvánvalóan nem létezik. Házas akartam lenni, és több gyereket szerettem volna. Én egy igazi családos ember vagyok – mesélte az énekes a Telegraph című újságnak.

– A szívem megszakad, amit a válások a gyerekekkel tettek. A második nagyon fájdalmas volt, mert ő hagyott ott engem, és senki máshoz nem volt köze – vallotta be Stewart.

Második felesége, Rachel Hunter egy interjúban árulta el, mi is volt a valódi oka annak, hogy otthagyta az énekest. Kiderült, teljesen elvesztette önmagát a férfi mellett.– Mire betöltöttem a 29-et, már nyolc évet töltöttem valaki más barátaival. Fogalmam sem volt, hogy milyen nőnek lenni, saját barátokkal. Annyira el voltam kényeztetve, hogy túlságosan féltem bármit is tenni. Úgy éreztem nincs identitásom, és hogy semmi vagyok – vallotta be a nő.

Stewart ezenfelül azonban bevallotta, hogy valóban gondjai vannak azzal a gondolattal, hogy egy kapcsolat örökké tart. Nemegyszer viszonyba keveredett Playboy-lányokkal, de még egy Bond-lánnyal, Britt Eklanddal is.

A sokévnyi keresgélés után viszont most úgy tűnik, mégis sikerült megtalálnia a megfelelő nőt. Stewart ugyanis egy igazi tündérmesébe illő házasságban él jelenleg Penny Lancasterrel, és már attól sem fél, ha ez a kapcsolat holtomiglan-holtodiglan tart.Rod Stewart első gyermeke még egy tiniszerelemből, Susannah Boffey-től született, amikor még csak 17 éves volt. A babát rögtön örökbe adták, és Sarah (55) csak 18 évesen tudta meg, hogy kik a valódi szülei. A 80-as években fel is vette a kapcsolatot apjával, de édesanyjánál hiába próbálkozott. A nő semmit sem akar a lányától és az énekestől sem.

Forrás: Blikk