Kibékül Hosszú Katinka és Shane Tusup?
2018-01-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Vajon kibékül Hosszú Katinka (28) és Shane Tusup (29)? Mindenkit ez a kérdés foglalkoztatott az Év Sportolója díjkiosztó gálán, amelyen mindketten megjelentek, de külön érkeztek és távoztak, valamint a rendezvényen is feltűnően kerülték egymás társaságát.Az amerikai tréner, aki az év edzője lett, mindent megtesz, hogy háromszoros olimpiai bajnok úszó párja megenyhüljön. A könnyeivel küszködve, beszédét magyarul felolvasva kért elnézést a színpadon, a kamerák előtt feleségétől és azoktól, akiket az utóbbi időben botrányos viselkedésével megbántott.– Bocsánatot kérek azoktól, akik kiálltak mellettem, amikor egy vasárnapi ebéden arról vitatkozott a család, hogy Shane egy amerikai bunkó vagy sem. Akik hittek bennem, de csalódniuk kellett. Hibáztam. Sokakat megbántottam a viselkedésemmel, tőlük is elnézést kérek – kezdte beszédét Tusup, aki feleségét külön kiemelte.

– Köszönöm neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor még senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra.

Megható beszéde láthatóan meglepte olimpiai bajnok úszó párját, aki kissé elérzékenyült. Talán végre elkezdődhet a békülésük?Az egész este folyamán mosolygó, ám a jegygyűrűjét nem viselő Hosszú szintén megemlítette az ékszert ezúttal is hordó férjét, amikor átvette az év női sportolójának járó serleget. Kiemelte, köszöni Tusupnak, hogy mindig kihozza belőle a maximumot. Majd az M4 Sportnak adott interjújában szűkszavúan beszélt a magánéletbeli problémájukról.

– Mindketten elfáradtunk, visszaveszünk egy picit, és megpróbálunk háttérbe vonulni, ami nem könnyű – mondta Hosszú, aki arra a kérdésre sejtelmes választ adott, együttműködnek-e férjével az uszodai és az azon kívüli problémák leküzdése érdekében. – Dolgozunk a megoldáson.

Az úszóklasszis elismerte, meglepte férje érzelmes bocsánatkérése a színpadon, s ez adhat egy lökést a békülés felé. Úgy tűnt azonban, ettől egyelőre messze vannak. Külön érkeztek és távoztak is a Nemzeti Színházból, Tusup az édesanyjával, míg Hosszú az édesapjával.Az egész este folyamán feltűnően kerülték egymást az épületben, véletlenül sem akartak találkozni. A nézőtéren nagyon távol ültek egymástól, nem beszélgettek és gratuláltak a másiknak. A gála végén volt egy közös fotózás az összes díjazottnak és jelöltnek, de azon az úszónő nem vett részt, és a televíziós interjúja után a teátrum művészbejáróján át távozott apjával. Amerikai férje ott volt a csoportképnél, de utána a kulisszák mögött ő is eltűnt. Ezen a gálán biztosan nem békültek ki.

Tusup teljes beszéde

„Bocsánat! Nem erre számítottak, igaz? Sokan nehezen mondjuk ki ezt a szót. Nekem a legnehezebb. Főleg magyarul. De most bocsánatot kérek azoktól, akik kiálltak mellettem, amikor egy vasárnapi ebéden arról vitatkozott a család, hogy Shane egy amerikai bunkó vagy sem. Akik hittek bennem, de csalód­niuk kellett.

Hibáztam. Sokakat megbántottam viselkedésemmel, tőlük is elnézést kérek. Azt hittem, Rio után a múlt év könnyebb lesz, de sokkal nehezebb lett. Dolgoztunk tovább, mert abban vagyunk a legjobbak – mert abban a LEGJOBBAK vagyunk.

Elfáradtam. Kimerültem. Sokat hibáztam. A világbajnokság nagyobb csoda volt, mint az olimpia, de eljutni is nehezebb volt addig.

Nem tudom még, mi jut majd eszembe, ha 20 év múlva ránézek erre a díjra. Az biztosan, hogy Katka milyen fantasztikusan úszott Budapesten, hogy ezek életünk legjobb hetei voltak.

Köszönöm Neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor még senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra. Köszönöm édesanyámnak, Cherylnek, hogy mindig mellettem van, és büszke vagyok rá, hogy ott van velem. Köszönöm, Apa, hogy mindig emlékeztetsz, mi a fontos az életben, és mi nem. Végül köszönöm azoknak, akik szerint negyedszer is megérdemlem ezt a díjat. Gondolom, inkább szakmai érvek szóltak mellettem, mint szimpátia. De idén azon fogok dolgozni, hogy ez megváltozzon. Köszönöm, Magyarország!”

Forrás: Blikk