Karnics Kriszti szíve foglalt
2024-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A ValóVilág tavalyi nyertese, Karnics Kriszti úgy érzi, hogy most boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Megosztotta, hogy mi áll ennek hátterében.

VV Kriszti tavaly márciusban nyerte meg a Való Világ 11. szériáját, de az utóbbi fél évben kevesebbet lehetett róla hallani. A Reggeliben beszélt arról, hogy hogy van most jelenleg.

"Kezdek végre megnyugodni, és elhinni, hogy végre minden jó lesz, és az én utam lesz. Ez az, amire én most készültem"

– mesélte Kriszti, majd kifejtette, hogy ez a nyugalom az életében annak köszönhető, hogy csoportos terápiára jár, hogy fejlessze és jobban megismerhesse saját magát, ezáltal jobban tudja kezelni a saját érzelmeit is.

Azonban az interjú végén azt is elárulta, hogy azért van más oka is a boldogságának, ugyanis kiderült, hogy nemcsak a nyugalom, de a szerelem is beköszöntött az életébe.

"Még elég friss, négy hónapja ismerem ezt az embert. Ez a másik része, amikor az embernek ott van egy társ, aki egy tükörkép, olyan dolgokat közvetít rólam is, amik építő jelleggel hatnak rám, és ezáltal olyan lépcsőfokokat ugrok meg, amikre azt sem tudtam, hogy képes vagyok."

– mesélte vidáman az egykori villalakó, majd hozzátette, hogy soha nem volt még ilyen párkapcsolatban része:

"Azért jó mégis egy maszkulin energia, egy férfi. Én nem feltétlen édesapával nőttem fel, engem nem nevelt apukám, édesanyám nevelt fel. Hiányzik ez a férfi példa. A példa, hogy van ilyen is, aki segít könnyíteni egy nő életét"

– mondta Kriszti, majd elárulta, hogy soha nem volt még ilyen pár az életében, de azt kívánja, hogy minden nő megtapasztalhassa ezt az érzést.