Kammerer Zoltán a magánéletéről vallott
2021-12-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kammerer Zoltánt, a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozót hétköznap jelenleg a Farm VIP-ben láthatjuk, a műsor egyik nagy meglepetéseként. Most a családi ügyeiről vallott őszintén.

 

Bár sosem titkolta, hogy két gyermeke két külön asszonytól van, ennek ellenére soha nem volt még nős. Állítása szerint a házasság valahogy nem igazán akar összejönni az életében, de még nem adta fel a reményt.

„Nem élek a gyerekeimmel, de nagyon jó a kapcsolatom velük. A fiam 20 éves, a lányom 7. Gergő a tökéletes ellentétem. Csöndes, zárkózott srác, nem lehet kihozni a sodrából. Anna viszont cserfes, makacs és hihetetlenül kitartó. Ez utóbbi tulajdonságában rám ütött” – mesélte a Meglepetés magazinban. Zoli úgy látja, a gyerekeiből nem lesz élsportoló, de ezt nem is bánja, hiszen nagyon keménynek tartja pályáját, ami sok lemondással is jár.

„Az emberek rendszerint csak azt látják, hogy izmosak, napbarnítottak vagyunk, és egész nap a természetben, a vízparton töltjük az időnket. A valóság azonban az, hogy rendszeresen hajnalban kelünk, a téli hónapokban akár mínusz 10 fokban is edzünk” –árulta el a kajakos.

Forrás: Blikk