Kállay-Saunders András papír nélkül szereti kedvesét
2019-01-30  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Kállay-Saunders András nem jegyzi el Tolvai Renit, az énekes szerint házasság nélkül is szerethetik az emberek egymást egy életen át.Tolvai Reni és Kállay-Saunders András még a Megasztár ötödik szériájában, vagyis 2010-ben találtak egymásra, s azóta is egy párt alkotnak, jóllehet ezt nem hangoztatják.

– Lassan nyolc éve vagyunk együtt Renivel, együtt élünk, mintha házasok lennénk. De tudom, hogy a világ ezt várja, mert így vagyunk nevelve – mondta a Borsnak Kállay-Saunders András, akinek furcsa véleménye van a társadalmi elvárásokról.– A legtöbben késsel kenik a vajas kenyeret, pedig kanállal sokkal könnyebb. Sajnos, sok minden belénk rögzült, követjük a társadalmi elvárásokat. Ilyen a házasság is, pedig nem gondolom, hogy egy gyűrű bármin változtatna. Hiszem, hogy két ember anélkül is szeretheti egymást egy életen át – mondta az énekes, aki mégsem zárkózik el teljesen a házasságtól. Szerinte egyébként az apaságnak sem jött el még az ideje.

– Én most még nem tudnék olyan apuka lenni, amilyen szeretnék. Még futok az álmaim után, így nem lenne annyi időm, amennyit egy gyerek igényel – mondta Kállay-Saunders.Forrás: Blikk