Johnny Depp egy házas ügyvédnővel randizik
2022-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A színészlegenda nemrég még az exfelesége ellen harcolt a bíróság előtt, most pedig a következő üdvöskéről szólnak a hírek. Úgy tűnik, Johnny Depp hamar túltette magát azon, hogy volt arája meghurcolta a nyilvánosság előtt, s máris az „utánpótlás” érdekli. Szíve választottja még férjnél van ugyan, de már látták őket együtt.

Johnny Depp Joelle Rich ügyvédnővel randizik, aki a Sun elleni brit rágalmazási perében képviselte őt – erősítette meg a Page Six. Úgy tudják, a Londonban élő ügyvédnő házas, de külön él, bár a válása talán még nem zárult le.

A nyár elején az 59 éves Deppről egy másik ügyvédnő, Camille Vasquez kapcsán keltek szárnyra pletykák, amely hölgy a volt felesége, Amber Heard elleni győztes rágalmazási perében képviselte őt. Vasquez azonban gyorsan elhallgattatta a róluk suttogókat, szexistának és etikátlannak nevezve az állításaikat. Vasquez megjegyezte, hogy a Karib-tenger kalózai sztárja négy és fél éve a barátja, illetve az ügyfele.

Bár Rich nem tartozott az amerikai perben dolgozó ügyvédek közé, ám állítólag jelen volt a tárgyalóteremben. A Us Weekly szerint a brit ügyvédnő – aki kétgyermekes anyuka – azért volt Virginiában, hogy a „támogatását” fejezze ki Deppnek. „Nem volt szakmai kötelessége, hogy ott legyen” – mondta a magazinnak egy forrás is, hozzátéve: Depp és Rich „diszkréten” találkoztak a szállodákban románcuk korai szakaszában.