Jennifer Aniston még mindig hordja a Brad Pitt-től kapott gyűrűjét
2020-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A híresztelések szerint Jennifer Aniston 15 évvel a válásuk után is szívesen hordja a jegygyűrűt, amit annak idején Brad Pitt-től kapott.

A Mirror című brit napilap szerint a Jóbarátok című sorozat sztárja megtartotta azt az 500 ezer dollár, vagyis 163 millió forint értékű eljegyzési gyűrűt, amit Brad Pitt húzott az ujjára még 1999-ben. Egy évre rá egybe is keltek, Jennifer Aniston aztán öt éven át volt a hollywoodi színész felesége. Frigyük 2005-ben futott zátonyra, ám úgy tűnik, az 51 éves színésznő még mindig táplál gyengéd érzelmeket Pitt iránt.

 

Az utóbbi időben többször is azt pletykálták, Anistonék újra románcba bonyolódtak. Hírbe hozták őket akkor is, amikor nemrégiben a SAG Awards nevű díjátadó gálán összefutottak Los Angelesben. Az egykori házaspárról több közös kép is készült akkor, ám az csak most derült ki, hogy Aniston Pitt-től kapott hatalmas gyémántgyűrűjét viselte a nagy találkozásukkor.Az pedig, hogy a színésznő még mindig őrzi az ékszert, minden bizonnyal még inkább arra készteti a rajongókat, hogy abban reménykedjenek, hogy Hollywood szerelmespárja a jövőben úgyis újra egymásba habarodik.

Forrás: Blikk.hu