Jaskó Bálint családot alapít
2024-06-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Családról, szerelemről, mély érzésekről beszélt Jaskó Bálint a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában. A színész 7 éve alkot egy párt Horváth Sisa Annával, és szerelmük azóta felfelé ível.

"Nagyon sok mindent éltünk át együtt, és élünk át a mai napig. Én ma reggel is úgy voltam, hogy csodálatos, hogy ez a nő van mellettem. Napról-napra örülök neki, és napról-napra szeretnék megküzdeni érte, hogy csináljuk az életet együtt. Azt érzem, hogy ez az együtt töltött idő ezt dagasztja" – kezdte Jaskó Bálint a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

"Azt érzem, hogy én egy piszok szerencsés csávó vagyok, de ez jár egy felelősséggel, hogy akkor ebből hozzuk ki a legjobbat, hogyha már mi így összetalálkoztunk, akkor éljük meg nagyon jól, mert ez jó" – magyarázta a színész, aki a gyermekvállalásról is beszélt.

Bármikor jöhet majd, tervezzük, hogy legyen sok

– vallotta be. Bálint maga is négy gyermekes családból származik, szívesen tovább vinné ezt a mintát.

"Nekem gyerekként is nagyon stabil élményem, hogy ahol megjelenünk, az egy csapat, az egy crew. Mi a Sisával nagyon sokat beszéljük, azt szeretnénk, hogy legyünk csapat, jönnek a gyerekek, és megyünk" – mondta.

A színész arról is beszélt, hogy mire igyekszik mostanában tudatosan odafigyeli.

"Azt érzem - biztos, persze sokat is dolgozom, és sok dolog ér - de 2024-ben az én idegrendszerem biztos nem erre van kitalálva. Észleltem magamon, hogy elkezdek pánikolni, és nem bírom feldolgozni ezt a mennyiségű ingert, ami engem körbevesz. Határozott célom, hogy tudjak dolgokra nemet mondani. Hogyan tudom azt megtalálni, hogy nekem az a fontos, hogy mondjuk egy órán keresztül ne csináljak semmit. Sokat nyektettem magamat azzal, hogy amikor megyek ki a kutyákkal, milyen jó lenne abban az egy órában átvenni a szövegemet, vagy elintézni azt a telefont. Nem csinálom, mert be kellett látnom, hogy azért nem csinálom, mert ez nekem terápia. Nyugtatom le magamat és próbálom kitisztítani és jobban meghallani, hogy éppen miben vagyok" – magyarázta Jaskó Bálint.