Janicsák Veca újra szerelmes
2022-11-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Janicsák Veca nehéz időszakot tudhat maga mögött, de talán minden újra jó irányba tart. Az énekesnő az elmúlt két évben átesett egy komoly műtéten, elvált a férjétől, majd a kislányával új életet kezdtek. A sok nehézség után azonban végre újra mosolyoghat: a Blikk ugyanis megtudta, az énekesnő egy ideje ismét boldog párkapcsolatban él.

Az énekesnő az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában szólta el magát, amikor az egyik kincsvadászat után megkapta a szerettei által küldött csomagot. A doboz egy könyvet is tartalmazott, amibe – mint Veca elárulta – a kislánya, a szerettei és a szerelme is írt egy-egy üzenetet. A Blikk ezután kezdett érdeklődni az ismerősöknél, mit lehet tudni a titokzatos szerelemről... és bizony az egyik ismerőse megerősítette a lapnak, Veca szíve újra foglalt, elrabolta egy titokzatos férfiú.

– Sok nehézségen ment keresztül, de sikerült lezárnia a múltat, elengednie minden sérelmet és feldolgozni a történteket. Ezután kezdett el nyitni a szerelem felé, ami nemrég be is kopogtatott hozzá. Veca most nagyon boldog, de szeretné óvni a párját a nyilvánosságtól – mesélte a Blikknek az informátor.

Az énekesnőre nagyon ráfért már a boldogság, hiszen az elmúlt időszakban sok megpróbáltatás elé állította őt az élet. Autoimmun betegsége lett, trombózist kapott, majd komoly nőgyógyászati problémákkal is meg kellett birkóznia. Az egészségi problémákat mára maga mögött hagyta, ám közben elvált egykori férjétől, Ladányi-Jancsó Ábeltől.

– Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de annyi biztos, hogy ha a tested ilyen mértékben jelez, nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve – mondta a szakításról a GLAMOUR-nak Veca, aki küzdelmét egy új lemez formájában is kiírta magából.

Bár Veca és Ábel között akadtak nézeteltérések, azon vannak, hogy közös gyermekük érdekében rendezzék a viszonyukat, hiszen azóta is együtt nevelik Emmát.

A Blikk kereste a Kolumbiából hazatért énekesnőt, aki szűkszavúan megerősítette az értesüléseiket.

– Igen, jelenleg van párom, de egyelőre nem érzem elérkezettnek az időt, hogy bővebben nyilatkozzak a témában. Annyit elárulhatok, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagyok, és örülök, hogy a műsor után ismét a kislányommal és a szeretteimmel lehetek – hangsúlyozta.