Jaksity Katától elköltözött a férje
2016-12-07  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Nehéz időszak köszöntött Jaksity Katára (44).

A műsorvezetőnő és férje szakítottak – a Blikk információi szerint a férfi már több hónapja el is költözött korábbi közös otthonukból. Pedig az utóbbi években úgy tűnt, Kata és kedvese mindent képesek megoldani, a házasságuk erősebb, mint bármilyen válság, amelyből a 22 együtt töltött év alatt akadt bőven.

2011-ben derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy tönkrement a kapcsolatuk, az akkor 17 éve tartó házasságuk olyan mélypontra jutott, hogy be is jelentették: elválnak útjaik. Az is kiderült, nem ez volt az első alkalom, amikor a különélés mellett döntöttek, többször volt már példa rá, hogy így próbálták rendezni a gondolataikat és új lökést adni a kapcsolatuknak.

Jaksity Kata

Akkor úgy tűnt, ez a szakítás végleges, bár jóban maradtak, ráadásul két közös fiuk is összetartotta őket, de úgy tűnt, mindenki inkább a maga útját járja. Másfél külön töltött év után azonban ráébredtek, 17 esztendőt nem lehet csak úgy kidobni az ablakon. Újra egymásra találtak, és már nemcsak a gyerekek, de egymás miatt is egyre több időt töltöttek együtt. A kibékülés és az újra felfedezett szerelem pedig meghozta a gyümölcsét is: 2014 nyarán megszületett a kislányuk is.

– Nagyon nehéz ma ilyen hosszan egy csónakban lavírozni, de abban azért hiszek, hogy sokat tanultunk belőle. Jobban el tudtuk mondani, hogy kinek mi volt a gondja. Másrészt most jóval hosszabban voltunk távol. Ebbe már belefért az is, hogy másokkal ismerkedjünk, mégis vissza tudtunk találni egymáshoz. Sokan nem értik ezt. Pedig épp ez tudja számomra hitelesebbé és erősebbé tenni a kapcsolatunkat – árulta el egy Szily Nórának adott interjújában 2014. márciu­sában, ám úgy tűnik, a korábban felmerült problémákat mégsem sikerült megoldani.

Jaksity Kata

Jaksity Kata legutóbb a kislánya születése előtt szerepelt rendszeresen képernyőn, az ATV híradóját azonban épp az anyai örömök miatt hagyta ott. Korábban dolgozott a TV2-nél és a Klubrádióban is, ám az utóbbi időszakban rendezvények műsorvezetőjeként tevékenykedik, illetve jótékonysági szerepet vállal. A Sorslámpás Egyesület elnöke, amely a hátrányos helyzetűek, fogyatékkal élők, szegények megsegítésére, sorsának javítására jött létre.

Jaksity Kata

Forrás: Blikk