Iszak Eszti családot szeretne alapítani
2018-05-08  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A TNT frontembere még 2014-ben Costa Ricán kérte meg Iszak Eszti kezét, ám az eljegyzés után szakítottak. Idővel kibékültek ugyan, de jó ideig ismét némaságba burkolóztak, így mindenki arról beszélt, Iszak Eszti ismét szingli lett. Most a Ripost szúrta ki, hogy a műsorvezető Instagram-oldalán újra megvillantotta gyémántokkal kirakott jegygyűrűjét, így elképzelhető, hogy mégis sor kerül a hőn áhított esküvőre.Eszter (30) nem tett le a családalapításról sem, ugyanis nagyon szeretne édesanya lenni.

A VIVA Tv egykori műsorvezetőjét még most is modellmunkák és tévés felkérések tucatjai találják meg, mégis úgy érzi, néhány év múlva már szeretne családot. A műsorvezető öt évig élt együtt Dobrády Ákos (42) énekessel, már az eljegyzés is megtörtént, ám 2016 nyarán hirtelen szakítottak. A TNT frontembere akkoriban már készen állt a családalapításra, Eszti azonban még javában forgatott a zenecsatornával, tele volt munkával. Tavaly januárban azonban a szerelmesek ismét egymásra találtak, Eszter szabadúszó modellként önálló vállalkozást épít.– Kevesen tudják rólam, de nagyon családcentrikus vagyok, imádom a gyerekeket! Mindenképpen szeretnék majd egyszer családot, már én is 30 éves vagyok, és bár nem érzem magam annyinak, el tudom képzelni, hogy hamarosan édesanya legyek – mondta a műsorvezető, aki elárulta, otthon nem nehezedik rá emiatt nyomás.

– Szerencsére a szüleim soha nem szóltak bele az életembe, nem is faggatóznak ez ügyben, maximálisan megbíznak bennem és a döntéseimben – magyarázta Eszti, aki folytatná a családi hagyományokat, és ha majd egyszer kislánya születik, Eszternek nevezi.Úgy tűnik, a szőke szépség megérett a feladatra, és bár idén is elvállalta a Miss Balaton tanácsadói feladatait, ráadásul önálló ruhamárkáját építi, még modellkedik is.

– Sosem álmodoztam kifutós topmodelli karrierről, hiszen ahhoz túl picike vagyok, de nagyon hálás vagyok, hogy modellkedhetek. Én sem vagyok már 18 éves, és bizony ebben a szakmában már idősnek számítok! De azért még több komoly felkérésem van, többek közt egy fehérneműkampány is. Alapvetően nem szeretem mutogatni a testem, és csipkefehérneműkben nem biztos, hogy elvállaltam volna, de szerencsére ebben nem erről volt szó – mosolyodott el Iszak Eszter.Iszak Eszter nemcsak modellkedni, de utazni is nagyon szeret, így amikor csak teheti, legkedvesebb hobbijának hódol. A Blikknek bevallotta, képtelen lenne felhagyni szenvedélyével, még akkor sem, ha anyuka lesz.

– Azt gondolom, egy modern anyuka mindent meg tud oldani, és az sem baj, ha a gyermeke is hozzászokik a pörgéshez. Én magam is nagyon pörgős nő vagyok, ha úgy alakul, hogy családom lesz, biztos viszem majd magammal az utazásokra a picit is.Forrás: Blikk