Hosszú és Tusup újra együtt?
2018-01-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Elmozdult a holtpontról Hosszú Katinka (28) és Shane Tusup (29) kapcsolata? A háromszoros olimpiai bajnok úszónő újra munka közbeni fotót posztolt a Duna Arénából, ahol férjével és egyben edzőjével közösen alapított klubja, az Iron Aquatics is a tréningjeit tartja.

Hosszú és férje, akivel éveken át sikert sikerre halmozott, már másfél hónapja nem mutatkozott közösen. A bajnoknő állítólag elköltözött albérletükből, sőt, bennfentesek szerint azt is kijelentette, nem akar többet az amerikaival készülni. A Hosszú–Tusup páros előző év végén közleményben ismerte el, hogy kapcsolatuk „nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül”, s azóta aggódnak értük a rajongók.Nem tudni, igazából hogy állnak egymással, a férj jó ideje olyan üzeneteket posztol közösségi oldalán, amelyek talán békülésre próbálják bírni feleségét. Hétfőn – idén először – aztán Hosszú olyan helyszínről osztott meg magáról fotót, ahol a kedvese is jelen volt. A háttérből kivehető, hogy az úszó a Duna Arénában erősített, miközben Tusup a medenceparton segítette a tanítványokat. Természetesen találkoztak is, ami feltűnő volt, hogy mosolyogva beszélgettek egymással, mialatt elhagyták az épületet.

- Csak Te tudhatod, mit akarsz, ezt senki nem tudja helyetted eldönteni... – írta a tegnapi fényképéhez Katinka. Talán ezzel is üzenni akart, bármi is történt, egyedül hozza meg a szükséges döntéseket. Akár a karrierjéről vagy kettejük kapcsolatáról.

Ugyanakkor bennfentesek szerint ez azt is jelentheti, van esély, hogy a pár kibékül.– Nem kerülik egymást, szerintem Katinka próbál pszichológiai eszközökhöz nyúlni, hogy Shane korábban tapasztalt szélsőséges viselkedésén változtasson – mondta a Blikknek egy névtelenséget kérő informátor.

Tusup a hétvégén az Egyesült Államokból érkezett édesanyjával posztolt képet, Bécsben barangoltak. A Blikk úgy tudja, ez idő alatt Hosszú már feltűnt a Duna Arénában.

Forrás: Blikk