Horváth Tamás gyesre megy gyermeke születése után
2018-06-01  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Pár éven belül bővülhet Horváth Tamás (26) családja. Az énekes szeretne tevékenyen részt venni gyermeke életében, gyesre is menne.Éppen ezért feleségével, Andreával már most azon dolgoznak, hogy ha megszületik az első közös baba, legyen meg a megfelelő háttér ahhoz, hogy egy időre visszavonulhasson. A Nagy Duett versenyzője a következő egy-két évben alapozná meg annak a lehetőségét, hogy ha elérkezik az idő, ne kelljen minden egyes hétvégén magára hagynia a családját.

– Az biztos, hogy a műsorban mi biztosan nem jelentjük be, hogy jön a baba – nevetett Horváth, utalva arra, hogy az idei Duett versenyzői közül többen is élő adásban árulták el, hogy gyermeket várnak. Kedvese, Andrea szintén egyetért vele abban, hogy egyelőre az anyagi biztonság a fontosabb.

– Azt beszéltük meg, hogy még egy-két évig megtoljuk a koncertezést, beleteszünk annyi munkát, amennyit csak tudunk, hogy aztán megvasósítsuk az álmainkat, azaz legyen egy szép családi házunk, hogy oda érkezhessen a pici – árulta el Andrea.Persze, ekkor már Horváth Tamás is szeretne ott lenni a szerelme mellett, így azt tervezik, hogy visszavesz majd a koncertezésből is.

– Most a koncertek és A Nagy Duett a fontos, de ha lesz egy közös gyermekünk, akkor rá koncentrálunk majd, szóval megyek gyesre – nevetett az énekes, akinek addig komoly tervei vannak a színpadon.

– Igazi nagykoncerteket szeretnék majd, zenekarral, látvánnyal, mint amilyen a Budapest Parkban tartott buli volt – jelentette ki Tamás.

A fiatal házasok egyébként már nevelnek egy gyermeket, hiszen Andrea előző kapcsolatában született fia, Dávid is a család része. A fiú éppen abban az időszakban van, amikor még sok figyelmet igényel, így Horváth Tamásék miatta is várnának még egy picit, de az már biztos, nem ő marad az egyetlen gyerek a családban.Imádja az életét, megéli annak minden percét Horváth Tamás, akit sajnos egy tragédia tanított meg erre. Mégpedig édesanyja megbetegedése és halála. Az asszonyt agydaganattal műtötték, amikor Tamás még gyerek volt, így a nőnek újra kellett tanulnia mindent. Az énekes 12 évig ápolta beteg édesanyját, akinek szervezete a fiú 18 éves korában adta fel a harcot.

Forrás: Blikk