Horváth Tamás elárulta a boldog párkapcsolat titkát
2017-12-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Horváth Tamás (25) sokszor elmondja, mennyire szerencsés ember, hogy megtalálta Andreát, aki nemcsak élete társa, de a menedzsere is.Azt azonban keveseknek árulta el, hogy ezért a boldogságért, amely kifelé néha tényleg olyan, mint egy rózsaszín tündérmese, napi szinten meg kell dolgoz­niuk. A házaspár kapcsolata is nehezen indult, meg kellett küzdeniük egymásért, tudják, mit veszítenének el azzal, ha nem tudnák működtetni a kapcsolatukat. Ezért hiába a sok munka, például a nemsokára induló A Dal versenye vagy a rengeteg koncert, figyelnek arra, hogy ne csak a hajtásról szóljon az életük.– Egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek immáron öt éve, de ahhoz, hogy valaki egy beton biztos házasságot tudjon felépíteni, nagyon sok rossz dolgon kell átmennie. A feleségemmel nem az első pillanattól voltunk ilyen boldogok, kőkeményen megharcoltunk egymásért, magunkért, nem is beszélve arról, hogy egymással is vívódtunk és harcoltunk. Ezek az érzések az emberben mély nyomot hagynak, és ezért tudjuk azt, hogy mi az, amiért mi mindennap meg kell hogy dolgozzunk – jelentette ki Tamás, aki Andreával együtt avatott be minket azokba a trükkökbe, amelyeknek segítségével nem őrli fel őket az állandó együttlét.

– Amikor hazamegyünk, akkor félrerakom a telefont, onnantól kezdve nincs munka akkor sem, ha 83 nem fogadott hívásom van. Amikor azt érzem, hogy most tényleg együtt kell lennünk úgy, hogy az csak rólunk szól, akkor nincs munka, nincs más, csak mi. Nekünk mindenek felett a legfontosabb dolog a szerelem, a szerelmünk, és ezt be is tartjuk – árulta el Andrea, aki csak is így tud tökéletes segítője lenni párjának. Amikor pedig egy olyan nehéz időszak követezik az életükben, mint például egy verseny, előre tisztázzák a határaikat. A döntésükbe pedig belevonják Andrea kisfiát, Dávidot is, akit közösen nevelnek.

– A Sztárban Sztár előtt leültünk hárman, elmondtuk Dávidnak, hogy lesz olyan nap, amikor a próbák miatt nem fogunk hazaérni, így lehet, hogy a mama megy majd érte a suliba. Ezt csak így lehet – tette hozzá Andrea.Forrás: Blikk