Horváth Gréta összetört miután elhagyta a férje
2022-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Teljesen összetört Horváth Gréta, miután másfél hete kiderült: férje egy ideje kettős életet él. Az Ázsia Expressz 2 győztesét – közel két év házasság után – január elején hagyta el párja, Meggyes Dávid, aki amúgy alig néhány hete is nyilvánosan vallott szerelmet a feleségének, miközben a háttérben megcsalhatta őt.

A pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi a Dancing with the Stars táncosnője, Stana Alexandra mellett találhatta meg újra a boldogságát. Az elhagyott édesanya a Blikk többszöri telefonos és írásbeli megkeresésére egy közleményben válaszolt a kérdéseikre, mert szeretne egy kis nyugalmat és így akar egy kis levegőhöz jutni.

„Sajnos, a férjem annyira nem volt velem korrekt, hogy elém álljon és az igazat a szemembe mondja. Azt, hogy megcsalt és azt, hogy kivel. Amikor elköltözött, könyörögtem, hogy mondja meg az igazságot, és úgy hagyjon itt minket. Akkor egy teljesen más lány nevét mondta nekem. Teljesen más tudatban akart engem és a gyereket itt hagyni” – kezdte a válaszát Horváth Gréta, akinek a Blikk feltette a kérdést: meg tud­ja-e erősíteni, hogy a férje Stana Alexandrával csalta meg.

"Én csak ezt tudom, amit ő mondott, de mostanában annyi hazugsága kiderült, hogy fogalmam sincs, mit higgyek"– mondta Horváth Gréta, aki arra is kitért, mi motiválta abban, hogy napokon át tartó hallgatás után végre megszólaljon.

„Én világéletemben őszinte voltam és szókimondó, még akkor is, ha az olykor szelet szült. Nem fogok hazudni egy országnak azzal, hogy cinkostárs legyek egy óriási hazugságban” – írta válaszában a TV2 sztárja, akit szinte sokkolt Meggyes Dávid döntése, hiszen míg a férje más utakon járt, ő a közös jövőjüket tervezte.

„Nem értem az egészet, hiszen mi most novemberben átalakítottuk a ház egy részét, készülve a közös gyerekre és helyet csinálni neki a későbbiekben. Elkészült a férjem saját gardróbszobája is, amire vágyott. Ez idő alatt felvettem a vezetéknevét is, mert szerettem volna, ha a nevünkben is egy család vagyunk. Ez neki nagyon fontos volt, és tudom, hogy sokat jelentett neki és nekem is. Össze vagyok törve, nem térek napok óta magamhoz” – vallotta be Gréta, akinél természetesen a Blikk rákérdezett arra is, mire is gondolt, amikor a legutóbbi Instagram-posztjában a szekrényből kihulló csontvázakat emlegetett. A válasz sokkoló volt.

„A legijesztőbb az egészben, hogy több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt 'dolga' akadt... Teljesen meg vagyok törve, még soha nem éreztem magam ilyen csalódottnak” – írta a válasza végén Gréta, aki tegnap az Instagram 24 órán elérhető felületén egy, a kisfia kezét fogó videóval jelezte: jelenleg semmi más nem fontos számára, mint a gyermeke és az ő lelki egészsége.

Forrás: Blikk