Harry herceg megtiltotta Meghannak, hogy ezt tegye karácsonykor
2018-12-23  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Azzal mindenki tisztában van, hogy amikor egy földi halandó bekerül a királyi családba, akkor egy vadiúj életet kell megtanulnia.

Meghan Markle nagyon is tisztában lehetett vele, hogy egy sor dolog megváltozik az életében, ami eddig teljesen természetes volt. Nos, ugyan már egy ideje a királyi család tagjának számít, de azért újabb és újabb váratlan dolgokról derül ki, hogyha eddig még nem tapasztalt helyzet elé állítják a hercegnét, bizony nem viselkedhet akárhogyan.A karácsony például ilyen, hiszen az ünnepeket nem tölthette együtt korábban a királyi családdal Meghan Markle, most azonban a karácsony estét immár a hercegi pár is a királynővel tölti. Nem tudjuk, hogy mivel tölti pontosan a világ legelőkelőbb famíliája a karácsony estét, de egy részletre azért fény derült.A királynő karácsonykor is királynő, ezt Meghannak is tudnia kell:

Ahogy az udvar életét ismerő források állítják, ilyenkor este azzal ütik el az időt, hogy activityznek. Ez a királynő abszolút kedvence, csakhogy sajnos Meghan Markle egyszerűen verhetetlen ebben a játékban, nem véletlenül színésznő. Nos, a pletykák szerint Harry herceg egész egyszerűen megtiltotta a várandós feleségének, hogy tönkre tegye a nagyi karácsony estéjét, és kikötötte, hogy márpedig ezen az estén Meghan veszíteni fog a játékban, II. Erzsébetet ugyanis nem lehet, egyszerűen nem szabad megverni ebben a játékban.

Forrás: Glamouronline