Harry herceg elutasította Károly király meghívását
2023-11-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úgy tűnik, sosem lesz béke a királyi családban. Károly király meghívta Harry herceget, Meghan Markle-t és a gyermekeiket a 75. születésnapjára, de csúnyán elutasították őt.

Károly király november 14-én ünnepli a születésnapját, de nagyon úgy tűnik, a kisebb fia és annak családja nélkül kell majd élveznie a nagy napot. Öt évvel ezelőtt Harry és Meghan még Károly 70. születésnapja miatt halasztották el a nászútjukat.

A koronázás óta ez a második alkalom, hogy Harry herceg elutasítja az édesapját, ugyanis szeptemberben Balmoralban sem jelent meg Erzsébet királynő halálának első évfordulóján, pedig Európában tartózkodott.

Bennfentes információk szerint apa és fia szinte egyáltalán nem beszélnek egymással, amióta idén januárban megjelent Harry herceg memoárja, amiben Kamilla királynét gonosz mostohaként írta le. Károly király állítólag hatalmasat csalódott a fiában, amikor megtudta, mi is áll a botránykönyvben.

Harry herceg és Meghan Markle a jelek szerint nagyon is élvezik az amerikai életet: nemrég például Las Vegasba utaztak, hogy ott legyenek Katy Perry koncertjén. Az énekesnő a koronázási ünnepségen is fellépett májusban Londonban.