Harry herceg eljegyezte kedvesét
2017-11-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Harry herceg eljegyezte és jövőre feleségül veszi amerikai barátnőjét, Meghan Markle-t.A hírt hétfőn jelentette be hivatalosan Harry édesapja, Károly brit trónörökös.A walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House által közzétett nyilatkozat szerint a 33 éves Harry és a 36 esztendős Meghan Markle esküvője 2018 tavaszán lesz. A közlemény szerint a pontos dátumot az udvar "megfelelő időpontban" ismerteti majd.

A Clarence House bejelentése szerint Harry novemberben jegyezte el barátnőjét Londonban, és erről tájékoztatta nagymamáját, a 91 éves II. Erzsébet királynőt.A herceg "kérte és meg is kapta Markle kisasszony szüleinek áldását is" a frigyre - áll a közleményben.

A házaspár a londoni Kensington-palotában lakik majd.

A BBC-nek is adott interjút Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle. Az eljegyzés várható volt, mégis az egész világot meglepte, mikor megérkezett a hivatalos bejelentés. Leginkább Meghant sokkolta a lánykérés, hisz egy egészen hétköznapi szituációban történt.Még novemberben este közösen főztek Harry házában, mikor a herceg egyszer csak letérdelt és feltette neki a várva várt kérdés és Meghan nem bírta ki, azonnal igent mondott.

Az esküvőjüket tavaszra tűzték ki, pontos dátumot még nem lehet tudni.

 

Forrás: Blikk