Gönczi Gábor a kapcsolatairól vallott
2017-04-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Gönczi Gábor elmondta, hogy minden kapcsolatát a színpadnak és a zenének köszönheti. Első szerelme nyolcadik végén dobta.

A lányokkal már első osztályos korától kezdve foglalkozott, akkor írta az első szerelmes levelét. Osztálytársának egészen a nyolcadik osztály végéig kitartóan írt. De az első és egyben utolsó válaszig egészen a ballagásig várnia kellett. Akkor a lányt ezt mondta neki: „Figyelj, szerintem ezt hagyjuk.” - mesélte a Bestnek.Egy időben annyira a női lélek szakértőjének érezte magát, hogy könyvet akart írni róla. Szerinte a kulcs a női szívekhez a figyelem megadása számukra. A férfiakhoz pedig az, ha a nő nyíltan kimondja, mi a probléma, és nem csak jeleket küld. Szerinte a férfiak nem tudják jól értelmezni a jeleket, ha egyáltalán észreveszik azokat. A férfiak éretlenebbek. Nekik fontos a figyelem és a megerősítés. Ha ezt nem kapják meg otthon, akkor elmennek, és azt megkeresik máshol.

Gönczi párjával sokat beszélget. „Mi a mai napig több órát beszélgetünk, kölcsönösen ráhangolódunk a másikra, és igazán nagy magasságokig eljutunk.”A műsorvezető bevallotta: ő is viselkedett már éretlenül párkapcsolatban. „Voltam már életemben hűtlen és hűséges is. Ismerem a saját statisztikáimat: ahol félreléptem, annak a kapcsolatnak rövid időn belül vége is lett.

Forrás: Blikk