Gájer Bálint hamarosan összeházasodik szerelmével
2020-06-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Győzött a szerelem! Gájer Bálint (39) és kedvese, Brigi nem vár tovább, a korábbi halasztás után augusztusban végre kimondják a boldogító igent.

 

Az énekes és menyasszonya eredetileg júliusra tervezték az esküvőt, ám a járványhelyzet közbeszólt, így a maguk és a családtagjaik egészsége védelmében nehéz szívvel, de le kellett mondaniuk a nagy napot.

Ám mivel nyári ceremóniát szerettek volna, és hagyományos gondolkodásúak lévén a házasság előtt nem szeretnének belevágni a babaprojektbe, végül úgy döntöttek, mégsem várnak egy évet.

– Szeretném minél előbb kimondani végre azt, hogy Brigi a feleségem! – jelentette ki Gájer Bálint, aki végül a napokban úgy döntött, újra megkéri Brigit, legyen a felesége még idén.

– Nagyjából két óra alatt átszerveztem mindent, a tatai szálloda, ahol az eredeti időpontunk volt, nagyon készséges volt, sikerült mindenkivel egyeztetnem, így már egy kész tervvel álltam Brigi elé, aki valósággal sokkot kapott – nevetett az énekes, aki ráadásul egy fontos elmaradását is pótolta. Amikor ugyanis megkérte a kedvese kezét, nem kérte ki a lányt annak édesapjától, egészen mostanáig.

– Az egész család örül nekünk és boldogok, hogy idén megtartjuk az esküvőt, főleg azért, mert így végre a babaprojektbe is belevághatunk minél előbb – magyarázta Bálint, aki kedvesével nemrég Brigi unokahúgának keresztszülei lettek, amely még jobban felerősítette a vágyukat arra, hogy végre családot alapítsanak.

– Amióta Brigi a kezébe fogta a kislányt, egyre jobban vágyik egy babára, amit meg tudok érteni. Csalódott volt, amikor kiderült, hogy elhalasztjuk az esküvőt, a keresztlányunk születése pedig csak erősítette ezt, és bevallom, én sem örültem annak, ami történt, így tennem kellett valamit, hogy boldoggá tegyem – tette hozzá az énekes.

Nem csak az esküvő, de a szakmai dolgok is kezdenek rendeződni Gájer Bálint életében. Egyre jobban telik a naptára.

– Eleinte volt bennem egy kis félsz, de szerencsére most már kezdhetek megnyugodni, gyűlnek a felkérések, így még az új lemez készítését is áttoltuk jövőre. De inkább azt, mint az esküvőt.

Forrás: Blikk