Gaál Noémi a szakításról és az új szerelméről vallott
2024-02-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A visszavonult tévés elmesélte, hogyan élte meg a szakítást, ami egy 14 éves kapcsolat végét jelentette, majd azt is elárulta, később hogyan kezdett bele az ismerkedésbe.

Gaál Noémi 2019-ben osztotta meg a nyilvánossággal, hogy több mint egy évtizedes kapcsolatának pontot tettek a végére. Egy ilyen hosszú kapcsolat lezárása természetesen mindkét félnek nagy kihívás. Az időjós elmesélte, ő hogyan élte meg a helyzetet.

– Nyilván nem jól, hiszen még ha közös döntés is, ez egy olyan változás, amit szomorúsággal él meg az ember. Persze, ha valaki szabadulni akar a kapcsolatból, az más, de mi szeretetben éltünk. Viszont sok olyan külső tényező játszott közre, ami felkavarta a mindennapjainkat, sok nehézséget okozott, és addigra már nem volt elég megtartandó ereje a kapcsolatnak – jelentette ki, majd hozzátette:

Szerintem mindkettőnket megviselt a dolog, de barátságban váltunk el.

Mint mondta, szerinte egy szakításnak így kellene zajlania, ahogy az az ő esetükben is történt.

– Ha már muszáj keresztülmenni egy szakításon, akkor így kell, egymásra odafigyelve, segítve a másikat. Nem mondtunk semmi olyat egymásnak, ami végérvényesen elrontotta volna a megelőző tizennégy évet—osztotta meg.

Nem húzták sokáig az összeköltözést

Az időjós viszonylag rövid időn belül egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot. Noémi korábban már elmondta, hogy már a előző kapcsolata alatt is ismerte a jelenlegi párját, Tamást, sőt, már akkor is tudta, hogy a férfi valószínűleg többet szeretne tőle.

– Korábban egy munka kapcsán már ismertük egymást, de én azt a feladatot részben azért nem vállaltam el, mert attól tartottam, hogy ő férfiként is érdeklődik irántam. Márpedig akkor még volt párom, és nem akartam belemenni ilyesmibe.

Aztán a szakítást követően véletlenül futottak össze egy boltban, amely után egy névtelen küldőtől érkezett fehér rózsa várta őt az autóján. A romantikus gesztus után Tamás elhívta randevúzni Noémit, majd rövid időn belül össze is költöztek.

– Nem húztuk. Szerintem erre ilyenkor már nem annyira van az embernek ideje, energiája. Vagy rövid időn belül kiderül, hogy működik valakivel a kapcsolat, vagy megyünk tovább.