Főzve randizik a Love Island sztárja
2020-08-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az édesanyjától tanult meg főzni Lőrincz Erik, aki A Konyhafőnökben mutathatja meg, mire is képes. A Love Island korábbi szereplőjét támogatta a családja abban, hogy induljon a gasztrorealityben. Sokan pedig meglepődtek, hogy Erik tud főzni.

– Anyukám régóta küzd immunbetegséggel, nagyon fájtak a kezei, ezért egészen fiatalon segítenem kellett neki a konyhában. Mindig mondta, mit és hogyan csináljak, tőle tanultam meg szinte mindent, amit a főzésről tudok – kezdte lapunknak Erik, aki rengeteg főzőműsort is nézett, sokszor onnan merített ötletet ahhoz, hogy mit készítsen a konyhában.

– Nagyon szeretek enni, étterembe járni, de a legjobban azt kedvelem, ha én főzök itthon. Korábban a lakótársaimnak is én készítettem az ételeket, később pedig a barátnőimet leptem meg a finom falatokkal. Szerintem az egyik legjobb első randis program, ha áthívom a lányt, és vagy egy háromfogásos vacsorával készülök, gyertyát gyújtok, választok valami jó kis zenét, vagy akár együtt főzünk. Ez eddig bevált – mondta nevetve Erik.

Forrás: Blikk.hu