Fontos mérföldkőhöz érkezett Harry herceg kislánya, Lilibet
2022-10-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry herceg egy rendkívül cuki hírt osztott meg kislányával, Lilibettel kapcsolatban, miközben egy videóhívásban beszélgetett egy négyéves, súlyos egészségügyi problémákkal küzdő kisfiúval.

Harry herceg a múlt hónapban találkozott volna a kis Henryvel a WellChild Awardson. Az eseményt azonban Erzsébet királynő halála miatt lemondták. Most azonban Harry, aki 2007 óta a WellChild szervezet mecénása, felhívta a kisfiút és családját, hogy gratuláljon nekik az Inspirational Child Award díj elnyeréséhez.

A herceg kaliforniai otthonából telefonált Henryvel és szüleivel, Shevonne-nal és Bennel. A beszélgetés során Harry egy édes hírt is megosztott egyéves kislányáról, miután a négyéves kisfiú megkérdezte tőle, hogy van Archie és Lilibet.

„Nagyon jól teljesítenek. Archie nagyon-nagyon elfoglalt, Lily pedig már megtanulta használni a hangját, szerintünk hamarosan beszélni fog” – válaszolta a kérdésre Harry herceg.

Aztán azt mondta a kisfiúnak, Henrynek: „Tényleg úgy beszélsz, mint a fiam, Archie. Ugyanaz a csikorgó hang. Ez nagyon tetszik.”

Henry olyan összetett egészségi problémákkal született, amelyek befolyásolták a légzési, étkezési és beszédképességét. A légcsöve mindössze 1,5 mm széles volt születéskor, miközben 6-8 mm-nek kellene lennie – írja a Mirror.