Fazekas Vivien a Molnár Gusztávval való szakításáról vallott
2022-08-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Fazekas Vivien nemrég jelentette be, hogy véget ért a házassága Molnár Gusztávval. Ez nagyon megviselte a színész feleségét, aki hatalmasat csalódott az alkoholproblémákkal küzdő férjében.Molnár Gusztáv nemrég bejelentette, hogy feladta az elvonót, és saját felelősségre távozott az intézményből. Feleségét, Vivient ez a döntés sokként érte, hiszen próbált neki minden segítséget megadni, hogy a színész új életet kezdjen.

- Furcsa, hogy ezt az elmúlt két évben nem tudtuk megbeszélni. Minden segítséget megadtam Gusztinak az elmúlt két évben, és az elmúlt fél évben is. Próbáltunk a családommal együtt egy rehabilitációs központot találni neki, ahova ő be is ment, viszont három hét után úgy döntött, hogy elmegy innen. Viszont én elmondtam neki, hogyha ő idő előtt kijön, akkor a továbbiakban én nem tudom támogatni őt - kezdte, majd hozzátette, hogy nagyon szíven ütötte őt Guszti döntése, de tovább már nem tudja fogni a kezét.

Pedig közös jövőt terveztek, egy új életet, amiben még egy gyermek is szerepet kapott volna, ám az élet átírta a forgatókönyvet.

- Tűztünk ki célokat magunk elé, egy új közös jövőt, de neki ez nem volt elég motiváció. Vissza akart kerülni a médiába, szerettünk volna közös gyereket is, illetve hogy boldogok legyünk. Gusztiban van egy törés gyerekkorától fogva, amit a művészetben próbál kifejezni. Otthon próbált kibontakozni, de igazából élni kellett volna az életünket úgy, ahogy - és azt is elárulta, hogy rettentően csalódott.

Vivien magára vállalta, hogy kezeli a színész közösségi oldalait, ám meglepő üzenetre lett figyelmes egyik nap, ami láttán végleg betelt nála a pohár.

- Rossz érzés volt azt olvasni, hogy más hölgyektől kér segítséget, és valahol ez volt az utolsó késdöfés számomra. Amikor bement az elvonóra, vállaltam, hogy én kezelem a social media felületeit. Azzal szembesültem, hogy reggel még azt beszéltük, hogy mit segítsek neki, délután pedig azt olvastam, hogy kihez és hova tart, és mit szeretne csinálni.

- Annyi késdöfést kaptam általa, hogy itt meghúztam a lélektani határt, és csak én és a fiam leszünk - osztotta meg a Reggeliben, majd hozzátette, hogy azt kívánja, hogy szedje össze magát Guszti, legyen boldog élete, később pedig egy kávét is szívesen meginna vele.


Forrás: Blikk